Şehitkamil Belediyesi, pandemi nedeniyle dar gelirli ailelere gıda yardımı desteğinde bulunmayı surduruyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pandemiden etkilenen aileleri evlerinde ziyaret ediyor ve dertlerini dinliyor.
Şehitkamil Belediyesi, dar aileleri pandemi doneminde de mağdur etmiyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'na kayıtlı dar gelirli ailelere yonelik gercekleştirilen gıda yardımları, pandemi doneminde de kesintisiz devam ediyor. Pandemi nedeniyle ailelerin mağdur olmaması adına yardımlarını surduren Şehitkamil Belediyesi, binlerce aileye gıda desteğinde bulunuyor. Yardımlar, kişilerin evlerinde kendilerine imza karşılığında teslim ediliyor.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aileleri evlerinde ziyaret ederek dertlerine ortak oluyor. Başkan Fadıloğlu, son olarak Cakmak Mahallesi'nde ikamet eden ve iki torunuyla birlikte yaşayan Fevzi Gul ve eşi Saadet Gul'u evlerinde ziyaret etti. Babaları 6 yıl once rahmetli olan İbrahim Burak Gul ve kardeşi Burcin Gul ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, cocuklara satranc takımı ve kitap hediye etti. Sohbet ortamında gecen ziyaret sonunda Başkan Fadıloğlu, her iki yetime bakan dede Fevzi Gul ile eşi Saadet Gul'e teşekkur ederek evden ayrıldı.
"Derdimiz, derdine derman olabilmektir"
Ziyaretin ardından acıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak, dar gelirli ailelerimize yonelik ekiplerimiz oncelikle saha calışması yapıyorlar. Daha sonra tespit edilen aileler ile birlikte, bizde kayıtlı olan ailelerimizin yanı sıra son donemde pandemi donemiyle işleri bozulmuş, iş yerleri kapalı olan esnaflarımızı da araştırıp, bulup o şekilde ziyaret ediyoruz ve imkanlar dahilinde gıda yardımında bulunuyoruz. Bugun ziyaret ettiğimiz evde iki yetim yavrumuz var. Burada dede ve ninelerinin yanında kalıyorlar. Sağ olsun Fevzi amca ve Saadet teyze, hakikaten buyukluk gostererek, o cocukların sorumluluklarını uzerine almışlar. Rahmetli olan evlatlarının cocuklarına kendileri bakıyorlar. Bizim derdimiz de bu şekilde sıkıntısı olan hemşerilerimizi bulup, onların derdine derman olabilmektir. Ama bizim yapmış olduğumuz maddi yardımlar bir kenara, buyuklerimizin o cocukların geleceği ile ilgileniyor olması, bizim icin en buyuk değer. Ben, bu konuda hem Fevzi amcamıza hem de Saadet teyzemize yurekten teşekkur ediyorum. Allah, kendilerinden razı olsun diyorum" dedi.
"Allah, hicbir zaman devletimize zeval vermesin"
Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzi Gul, "Oncelikle Allah, hicbir zaman devletimize zeval vermesin. Devletimiz, gercekten guclu ve buyuk bir devlettir. Belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun. Bugun bizleri evimizde ziyaret ederek, dertlerimize ortak oldu. Her turlu ihtiyacımızı karşılamak adına ellerinden gelen gayreti gostereceklerini soyledi. İki torunumla da yakından ilgilendi, onları mutlu etti. Başkanımızın bizi ziyaretinden dolayı cok mutlu olduk. Allah, hicbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin" diye konuştu. - GAZİANTEP