Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından bu yıl katılan yeni uyelere yonelik tanıtım toplantısı gercekleştirildi.
SATSO'dan yapılan acıklamaya gore, online gercekleşen toplantıya SATSO Yonetim Kurulu Başkanı Akgun Altuğ, Genel Sekreter Teyfik Ozturk, yonetim kurulu uyeleri ve yeni uye firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, SATSO tarihi, işleyişi, calışmaları, projeleri, bunyesindeki meslek komitesi, komisyon ve kurulların calışmaları hakkında bilgi verildi.
Altuğ, toplantıda yaptığı konuşmada, zorlu surecte iş yeri acarak Sakarya ve ulke ekonomisine sağladıkları değerli katkılar icin iş adamlarına teşekkur etti.
Bu donemde hep beraber omuz omuza calışarak şehri daha guclu ve yaşanabilir hale getirmek icin calışacaklarını vurgulayan Altuğ, "Tum zor şartlara rağmen Sakarya, yoğun yatırımların yapıldığı bolgedir. Onemli ve tercih edilen sanayi kenti olmanın yanı sıra kuruluşundan bu yana ticaretin onemli merkeziyiz. Verimli tarım arazileriyle tarım şehri, doğal zenginliklerimizle de turizm bolgesiyiz." ifadelerini kullandı.
SATSO Genel Sekreteri Ozturk de sunum gercekleştirdi.
Odaya katılan yeni uyeler ise birlik mesajı vererek Altuğ ve calışanlara teşekkur etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Onur Orhan