ayrılan sevgili nasıl geri doner ayrılan sevgili geri donermi erkek donermi erkek aldatan
sevgiliden ayrılınca ilk hissedilenler
anlamsızlaşır insan,garip anlamsız bir his sarar her yanını,uzulmek ile uzulmemek arası gidersin.tabi birde bi gurur kaplar kişiyi bir daha aramayağım diye yeni kararlar alır en katı haliyle.vazgecmek kolay gelmez ilk başta ama mecbursan eğer yatar yatağına girersin yorganın altına.bilmediğin anlam veremediğin bir acı hissedersin.tabi seviliyorsa ayrılan sevgili.yok aldatan sevgiliden ayrılmış ise kişi kısa bir sure ofke hissedilir bir iki bela okunur kufredilir biter herşey.
@3349209 [k]
sadece birkac soru takılır.
-bitti mi şimdi?
-bu kadar mıydı?
-onsuz yaşamak nasıl bir şey ki?
-hic onsuz yaşadım mı ben?
...
(aglayankekinvekankalarınınkankası, 16.04.2009 23:12)@3349231 [k]
boyle arabayla biraz da hızlı giderken bir kasis, tumsekten gecip, midenin havada kalmasından mıdır bilinmez o boşluk ya da bir ruyada yuksek bir yerden duşme anındaki boşluk gibi bir şey.
' oh be' diyen yalan soyler. oh be diyen sevgiliden değil sevgisizlikten ayrılıyordur.
(eni, 16.04.2009 23:12)@3349233 [k]
ilişkinin son zamanları sıkıntılı gecmişse ilk başlarda anlamsız bir rahatlık hissedilir. ama gecicidir, sevinmeye gerek yok.
(brunomoraes, 16.04.2009 23:13)@3349240 [k]
(bkz: sevgiliden ayrıldıktan sonraki bir dakika)
(yer yer coğu zaman, 16.04.2009 23:13)@3349241 [k]
ben şimdi napıcam diye duşunur insan.onsuz napıcam.kapının onune konulmuş kimsesiz bir cocuk gibi hisseder kendini...hele de oyle bitmesi beklenmeyen bi ilişkiyse, yarına, diğer gune, bir dahaki haftaya dair planlar yapıldıysa birlikte, akla ilk gelen onlar olur.şunu şunu da yapıcaktık, ben şimdi onsuz napıcam...sonra uyumak ister insan,uyumak ve unutmak...uyumak isteyince uyumadan once her seferinde o'nu aradıgı gelir aklına, goz pınarları dolmaya baslar.bişiler yapabilicek kadar gucu varsa, bu yaşanan hayatındaki ilk ayrılık değilse oncekilerden tecrubeli olan bunye kendi kendini korumaya almak adına hemen sms leri, mailleri silmeye girişir, yapamaz... yataga girer, buzuşur, ufacık olur, kendi yalnızlıgında bogulur ve duşunurken uyuyakalır, ertesi sabaha yapayalnız gozlerini acmak uzere...
(zsa zsa zsu, 16.04.2009 23:15 ~ 23:17)@3349254 [k]
@3349266 [k]
eğer sen ayrıldıysan boyle ilk bir uzulmezsin notrsundur.birkac gun gecer acısı o zaman hissedilir ağlarsın,her şey aklına onu getirir ama iş işten gecmiştir canın yanıcak sonra sende gelirsin kendine unutur gidersin...
@3349267 [k]
ilk pek bişey hissedilmez. akıl fikir ucar gider.. oyle mala bağlarsın*
@3349283 [k]
(bkz: yeni bir ilişkiye acık olmamak)
eğer ayrılan sizseniz dunyanın en buyuk yalanını soylersiniz ayrıldığınız kişiye: "artık hayatımda kimseyi istemiyorum". ve buna da en cok siz inanırsınız. oysa bir hafta gecmeden işler değişebilir. bunu siz de biliyorsunuz. ama bu, dunyaya kuyruklu yıldız carpması ile aynı oranda bir ihtimaldir (bu olasılık hakkında ayrıntılı bilgi icin (bkz: 2012: marduk la randevu)).
ayrılınan kişiyseniz ilişkide, size soylenen bu yalanı yiyip yememek sizin elinizdedir. o ilişki boyunca guvendiğiniz kişi, "o oyle biri değil" dediğiniz kişi; aslında tam olarak "oyle" biri olduğundan, ben şahsen bizzat kendim o yalanı yememenizi oneririm. *
@3349302 [k]
ağzına sıcılmış gibi hissedilir, tabii tek taraflı sevgi silsilesi devam ediyorsa... boyle bakakalır insan gun icinde ruya gorur falan.
(bkz: sevgiliye aparkat cekip acıdı mı diye sormak)
@3349422 [k]
ilk hissedilenden daha cok sonra hissedilenler onemlidir cunku ilk anda hissedilenler coğu zaman sizi yanıltır. cok sevdiğiniz halde ayrılmış olsanız bile ilk anda muhtemel bir rahatlama hissi kaplar bedeninizi. doğaldır cunku insan ayrılık surecine giderken sorunlardan cok yıpranır. ama sonra gorursunuz ebenizin genital organını. ay pardon.
(sağ gosterip sağ vuran şaşkın ***sor, 16.04.2009 23:48)@3349451 [k]
(bkz: onumuzdeki maclara bakacaz)
(cıkar şu ustundekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 16.04.2009 23:49)@3349457 [k]
(bkz: derhal icimi sozluğe dokmeliyim)
(bkz: cok yalnızım be sozluk)
(mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 16.04.2009 23:55)@3349493 [k]
insan kendini ilk başta garip hisseder ozellikle sizden ayrıldıysa birisi. ona kızmakla kızmamak arasında kalırsınız cunku o ayrılmıştır, neden ben ayrılmadım diye cocukca duşunceler gelir aklınıza. sanırım o an en cok buna sinir olur kişi. ilk anlarda anlamaz birşey. sonrasındaysa baya koyar cunku karşınızdakini hala seviyosunuzdur ama o aynı şeyleri hissetmiyordur. nasıl olur dersiniz. kendinizi garip hissetmeye devam edersiniz. anlam veremezsiniz. boyle uzar gider bu. 1 ay sonra hic birşey hissetmeyeceğim nasıl olsa, unutucam diye kendini avutmaya calışır kişi zorda olsa.
(seytan90, 17.04.2009 00:01 ~ 00:01)@3349535 [k]
bazen rahatlama,bazen huzun, bazen ofke bazense koca bir boşluk.
eğer rahatlama yaşamamışsa kişi, kafa dağıtmak icin ne yapmalıyım diye duşunmeye başlar bir sure sonra. en yakın arkadaşını arar. belki buluşurlar. buluşamazlarsa telefonda saatlerce konuşulur. eve gidilir. bilgisayara bakılır. o gun erken uyumaya calışılsa da kişi bir turlu uyuyamaz...
(harmonia, 17.04.2009 00:10)@3349587 [k]
eğer terkeden sizseniz;
-ilk gun, dışarıda ne yakışıklı cocuklar vardır şimdi,ben niye bu sumsukle cıktım ki
-ilk hafta, bu cocuklar neden bana bakmıyor ama kesin segilimden yeni ayrıldığımı biliyorlar, biraz daha zaman gecsin
-ilk ay, bir tane dahi cocuk bakmaz mı, ben bu kadar cirkin miyim
-ilk yıl, hedecan ben seni unutamadım, nolur barışalım aşkım, ne sevgilin mi var, alacağın olsun.
(bluemero, 17.04.2009 00:15)@3349613 [k]
şimşek misali şiddetli, ani, ara ara ve hızlı bir şekilde beliren ic tansiyonlardır.
oh artık ozgurum. (rahatlama hissi)
zaten cok monotondu be. (kendini avutma hissi)
bakayım? cidden ayrılmışız. (yavaştan farkına varma hissi)
nolucak şimdi? (belirsiz olma, korkma hissi)
nefes alamıyorum. (kazığı fark etme hissi)
işte bu duyumlar, salise eşliğinde cakar kafaya.
(kulisfobik, 17.04.2009 00:18)@3349627 [k]
elde telefon, oturulan yerde uzunca bir sure kalınır. birlikte yaşadığınız her şey film şeridi gibi beyninizde doner durur, tekrar tekrar. o sırada bir şey "hissetmek" mumkun değildir.beyin uyuşmuş, kalp taşlaşmış bir şekilde salak salak oturulur. fırtına oncesi sessizlik gibidir. icinize coreklenen acıyı daha sonra hissedebilirsiniz ancak.
(alerion, 17.04.2009 00:44)@3349773 [k]
ciğerlerdir. evet ayrılığın ilk anında nefes alamamanızdan dolayı, imdat diye bağıran, oksijen icin kıvranan ciğerler ilk hissettiğinizdir. ayrıca yanar da bu şerefsizler. ustelik cok uzun sure yanar.
(suskungeveze, 17.04.2009 00:47)@3349794 [k]
ilişki uzak mesafeye dayanıyorsa,telefon veya mesaj aracılığı ile noktalanır.
telefon kapatıldığında, şok ile karışık amansız bi sevinc kaplar icinizi.bir an icin "oh be" dersiniz.gece yatarsınız,sabah kalktığınızda;midenizde garip bi yanma ve icinizde hala o sevinc bulunur.yaklaşık 3 gun bu boyle gider.iş zaten bu 3 gunun sonunda ***a sarmaya başlar.hele birde aranıp sorulmuyorsanız,sizde aynı şekilde aramıyorsanız;allah bu durumda olan tum arkadaşlara(bende dahil)yardım etsin diyorum ve sabır diliyorum.
(iron fist, 17.04.2009 01:06 ~ 01:10)@3349906 [k]
terkeden sizseniz;
(bkz: rahatlamak)
(bkz: burukluk)
terkedildiyseniz;
(bkz: ofke nobeti)
(bkz: kabullenmek)
(cherrychapstick, 17.04.2009 01:11)@3349930 [k]
kişiye gore değişendir. kimi ozgurluğu kimi de mutsuzluk ve pişmanlığı...
(zildjian, 17.04.2009 01:13)@3349939 [k]
olumun yeryuzunde tadılmasıdır ayrılık;
ki dunyada cekip bitirmek icin gunahlarımızı,
allah yarattı ayrılığı.
sevgiliden ayrılınca ilk hissedilenler
Kadınca0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- sevgiliden ayrılınca ilk hissedilenler