Ak Parti Bursa İl Başkanlığı gorevini Davut Gurkan'a devredecek olan Ayhan Salman bir veda mesajı yayınladı. Halef selef iki başkan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile biraraya geldi.
Ayhan Salman, Ankara'daki goruşmenin ardından bir veda mesajı yayınladı.

Dava arkadaşlarından helallik isteyen Ayhan Salman şunları soyledi: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan 3.5 yıl once aldığımız, onurla yuruttuğumuz emanetini; leke surdurmeden ve halel getirmeden kendisine teslim etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Payitaht Bursa'mızda 3,5 yıl boyunca sorumluluk bilinciyle ve buyuk bir aşkla surdurduğum İl Başkanlığı gorevimizi, dava arkadaşımız Davut Gurkan kardeşimize devrediyoruz. Namusum gibi taşıdığım; bu onurlu, şerefli vazifeye bizi layık goren Sayın Cumhurbaşkanı'mıza şukranlarımı sunuyorum. Daha once pek cok platformda da ifade ettiğim gibi; bundan sonraki surecte AK Parti'mizdeki en onemli vazifelerin başında gelen 'nefer' olarak davamıza hizmet etmeye; inandığım yolda, inandığım liderin ardında daima yurumeye devam edeceğim"
Genel ve yerel secimlerde Ak Parti bayrağını dalgalandırmaya devam ettiklerini hatırlatan Salman, "Bursalı hemşehrilerimizi AK hizmetlerden mahrum etmedik. Bu surecte destekleri ve ozverilerinden dolayı teşkilatımızdaki her bir kardeşimize, dava arkadaşımıza, buyuklerimize teşekkur ediyorum. Eksiklerimiz ve istemeden de olsa hatalarımız olmuştur. Dava arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Ben her bir kardeşime hakkımı helal ediyorum"diye konuştu. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı