Trabzonspor Teknik Direktoru Abdullah Avcı, hem oyun olarak hem oyuncu olarak eksiklerinin olduğunu, bunların uzerinde calıştıklarını soyledi.
Super Lig'in 14. hafta macında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktoru Abdullah Avcı, mucadele sonrası basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Avcı oyun kalitesinin olmadığını ancak sonuc aldıklarını belirterek, "Hatayspor'u gecen seneki şampiyonluğundan ve lige yaptığı giriş ve oynadığı oyunlardan dolayı tebrik ederim. Bizim acımızdan 7. gun ucuncu mac bunun bir tanesi 120 dakika 13-14 tane oyuncu uzerinden oynadık. Oyun kalitesi belki olmadı ama bazen korumak, mucadele etmek, duygunu devreye sokmak gerekiyor. Oyun tatmin etmiyor ama pragmatik olarak sonuc almamız gereken bir durumu gercekleştirmeye calıştık. Bunun da karşılığını aldık 6 mac 4 galibiyet, yukarıya doğru kafasını kaldıran bir Trabzonspor. Eksiklerimiz vardı, hem oyun olarak hem oyuncu olarak. Bunların uzerinde calışıyoruz, mevcutta da sonuc almaya calışıyoruz. Yorgun ve yoğun bir haftadan hafta sonu da yoğun bir mac trafiğimiz var, bu 4 gunu sağlıklı şekilde dinlenerek gecirip hafta sonu oynayacağımız maca başlayacağız. Rakibi ve oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.
Avcı, Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktorluk, başkanlık gorevinde bulunan tek isim olarak tarihe gecen ve bugun hayatını kaybeden Ozkan Sumer icin ise, "Ozkan Sumer'den bahsetsek buralara sığmaz. Hem futbolculuk, Turkiye'de devrim yapmak bunu dışarıya taşımak, başkanlık, teknik direktorluk yapmak, Anadolu'da bir şampiyonluk yaşamak ve hala kendini geliştiren boyle bir insan, 80 yaşında hayatın her bolumunde hayat onemli dokunuşlar yapmış bir futbol adamından bahsediyoruz. Benim ilk Trabzonspor teklifimi Ozkan hoca yapmıştı. Trabzonspor'a transfer olduğumda beni ilk arayandı. Herkesin başı sağ olsun" dedi. - HATAY
Kaynak: İhlas Haber Ajansı