Vanlı akademisyen Prof. Dr. Nurullah Ulutaş, Bitlis Eren Universitesi İslami İlimler Fakultesine dekan olarak atandı.
Van'ın yetiştirdiği başarılı akademisyen Prof. Dr. Nurullah Ulutaş, Bitlis Eren Universitesi Rektoru Prof. Dr. Erdal Necip Yardım tarafından aynı universitenin İslami İlimler Fakultesine dekan olarak atandı. 10 yıllık oğretmenlik mesleğinin ardından 2009 yılında Muş Alparslan Universitesine gecen Ulutaş, daha once dekan yardımcılığı, eğitim komisyonu uyeliği, kultur sanat sorumlusu, fakulte yonetim kurulu uyeliği ve bolum başkanlığı gibi idari gorevler yaptı.

Bosna Hersek Mostar Cemal Biyedic ve Sudan Uluslararası Afrika Universitesi gibi ceşitli yabancı universitelerde de gorev yapan Ulutaş, ceşitli projeler kapsamında Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya ve Bulgaristan'daki universitelerde de eğitim faaliyetleri yuruttu. Ceşitli sanat ve edebiyat dergilerinde şair ve yazar kimliğiyle tanınan Ulutaş, akademik calışmalarıyla da buyuk bir başarıya imza atmaya devam ediyor. - BİTLİS
Kaynak: İhlas Haber Ajansı