Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, gectiğimiz gunlerde yapılan kongrede yeniden secilen Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birturk ve yonetim kurulu uyelerini ağırladı.
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birturk ve yeni yonetimi Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki'yi makamında ziyaret etti. MHP Pamukkale İlce Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda gecti. Ziyarette acıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, nazik ziyaret icin teşekkur ederek, "Kısa bir sure once kongrenizi gercekleştirdiniz. Biz de sizinle birlikte o coşkuyu yaşadık. Yenikapı ruhuyla başlayan birlikteliğimiz yerelde de başarılı bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetci Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahceli'ye bu birliktelik icin teşekkur ediyorum. Cumhur İttifakı olarak secimlerden bu yana yaptığımız calışmalarla Pamukkale'ye hizmet etmek icin calışıyoruz. Amacımız ilcemizdeki vatandaşlarımızın mutluluğunu temin etmek. Ziyaret icin bir kez daha teşekkur eder, yeni yonetime de başarılar dilerim" dedi.

"Guzel hizmetlerin yapılması icin gereken desteği veriyoruz"
Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birturk ise, Başkan Orki'nin secimlerden bu yana yaptığı calışmaları takip ettiklerini ifade ederek, "Yenikapı ruhuyla başlayan birlikteliğimiz yerel secimlerde de devam etti. Yapılan calışmalarda el birliği ile Pamukkale'ye hizmet ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak ilcemize guzel hizmetlerin yapılması icin gereken desteği veriyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hem yerel hem de genel secimlerde Denizli olarak bu birlikteliğimizi devam ettirmeyi umuyoruz. Sizlere de calışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. - DENİZLİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı