Karabuk'te Vali Fuat Gurel başkanlığında turizm toplantısı yapıldı.
İl Kultur ve Turizm Mudurluğunde gercekleştirilen toplantının acılışında konuşan Gurel, Safranbolu'da gecen yıl 318 bin olan konaklayan turist sayının bu yıl yeni tip koronavirus (Kovid-19) pandemisi nedeniyle 90 binlere duştuğunu soyledi.

Safranbolu'nun Turkiye'nin en onemli kultur ve turizm noktalarından bir tanesi olduğunu belirten Gurel, "1994 yılında UNESCO Kultur Mirası Listesine dahil edilmesi ile mevcut durumu uzerine kat be kat değer katarak butun dunyadan misafirleri cekmeye başlamış bir kultur noktası." dedi.
Cocuklara yeni yıl hediyeleri Ozlem Aras Gurel'den
Vali Fuat Gurel'in eşi Ozlem Aras Gurel, Kovid-19 salgını nedeniyle 15 Şubat 2021 Pazartesi gunune kadar eğitim oğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edecek oğrencileri, 2020 yılının son gunlerinde evlerinde ziyaret ederek yeni yıl hediyesi olarak tablet hediye etti.
Vali Gurel'den anaokulu ziyareti
Vali Fuat Gurel, koronavirus tedbirleri kapsamında yuz yuze eğitime başlanan Sevgi Bağı Ozel Eğitim Anaokulu ile Şerife Bacı Anaokulu'nu ziyaret ederek oğrencilerle bir araya geldi.
Goreve yeni başlayan kurum mudurlerinden Vali Gurel'e ziyaret
Vali Fuat Gurel, Zonguldak Orman Bolge Mudurluğu gorevine atanan Faruk Bayraktaroğlu ile Meteoroloji Mudurluğune atanarak gorevine başlayan Ramazan Karapınar'ı makamında kabul ederek bir sure goruştu.
KBU'de "Goster Kendini" ses yarışması duzenlendi
Karabuk Universitesi (KBU) Sağlık Kultur ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda, sosyal medya uzerinden universitede aktif olarak oğrenim goren ve mezun oğrencilere yonelik "Goster Kendini" ses yarışması duzenlendi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Kuzu