Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille'de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı, vefat eden Trabzonspor Kulubu'nun eski teknik direktoru ve başkanı Ozkan Sumer icin duygusal bir paylaşım yaptı.
Trabzonspor ile ozdeşleşen isimlerden Ozkan Sumer'in vefatının ardından bordo-mavili takımın altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından eski antrenorune duygusal bir veda mektubu yazdı.

Yusuf Yazıcı, paylaşımında "Hayat tam bir senaryo değil; hicbir zaman, hic kimse icin de olmadı. Hep bir şeylerin eksikliğini cekti insan, hep oğrenmek, daha fazlasını elde etmek istedi. Benim hic dedem olmadı. Hayat, ben onları goremeden bu dunyadan almış ikisini de. O yuzden benim dedem Ozkan Sumer'di." ifadelerini kullandı.
Yusuf, mektubuna şoyle devam etti:
"İlk hocam, akıl hocam, zora duştuğumde yardıma koşan, iyi gunumde ilk sevinen, kotu gunumde hep yanımda olan. Aklıma ve gonlume futbol sevgisi duştuğu zamanlarda bizim coğrafyamızın efsanesiydi o. Farklı yururdu, farklı duşunurdu, farklı konuşurdu. Bugun bir şekilde kaderimi yeşil sahalarda cizebiliyorsam onun sayesindedir. 'Hayallerim cok buyuk hocam.' dediğimde, 'Hayallerini sınırlama oğlum. Senin yeteneğin cok buyuk. Gideceksin ve butun dunyaya buralarda ne kadar yetenekli cocuklar olduğunu gostereceksin.' diyecek kadar yon gosterici; hicbir sebep yokken yanına gitmek, onunla aynı ortamda olmak isteyeceğiniz kadar bilge bir insandı. Her anlamda cok fazlaydı."
Yusuf Yazıcı, paylaşımında ayrıca şu ifadelere yer verdi:
"Dun gece valizimi hazırlarken son macta giydiğim formayı kenara ayırdım, imzaladım. Yılbaşında ziyarete gittiğimde yanımda goturur, altyapıdaki o celimsiz cocuğun hayalleri peşinde koşmaya devam ettiğini gorurse yuzune ince bir gulumseme yerleşir diye duşundum. Sabah kalktım, hayatın bu sefer Ozkan dedemi benden aldığını oğrendim. Hocam, bugun bir yerlerde futbol oynayabiliyor, futbola ilişkin birkac cumle edebiliyorsak senin sayendedir. Formayı imzaladım ama sana yetişemedim. Affet. Mekanın cennet olsun Dedem..."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Doğa Kırmızıoğlu