Buyukşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktor Huseyin Cimşir ile yollar ayrıldı.
Super Lig'in 10'uncu haftasında Fraport TAV Antalyaspor'la oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuclanan macın ardından Mehmet Ozdilek'le yollarını ayıran Buyukşehir Belediye Erzurumspor, bu ayrılığın ardından Huseyin Cimşir ile anlaşmıştı. BB Erzurumspor, Cimşir yonetiminde cıktığı maclarda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0, Genclerbirliği'ne 1-0, Atakaş Hatayspor'a 1-0 ve Beşiktaş'a 4-0 mağlup olurken, mavi beyazlı takımla cıktığı Ziraat Turkiye Kupası macında Esenler Erokspor'u 5-1 yenmeyi başarmıştı. Bu 5 macın ardından BB Erzurumspor yonetimi, teknik direktor Huseyin Cimşir'in gorevine son verdi.

OPERASYON YAPACAĞINI ACIKLAMIŞTIİstanbul deplasmanında Beşiktaş karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından acıklama yapan Cimşir, takımda operasyon yapacağını acıklamıştı. "Bazı oyuncular kendilerini cok farklı pozisyonda sanıyorlar" diyen Cimşir, "Sahada koşmazsanız ve yeteneklerinizi sahaya yansıtamazsınız bu şekilde olmuyor. Biz inananlarla yola devam edeceğiz. Ben raporumu vereceğim, bu tarafı yonetim cozecek. Kulup menfaatini de duşunmek gerekiyor. Niyeti burada olmayan, kendisini ait hissetmeyen oyuncularla maalesef bu iş olmuyor. Ligin başından bu yana 2 galibiyetimiz var ve bundan sonrası yok. Herkesin şapkayı onune koyması gerekiyor. İnananlarla yola devam etmek gerekiyor. Raporumu vereceğim, sonrasına bakacağız. Yollamak istediğimiz isimler de var, transfer etek istediğimiz oyuncular da var" acıklamasında bulunmuştu.22.00'DE GOREVİNE SON VERİLDİBeşiktaş macı sonrası bugun sabah saatlerinde Erzurum'a donem mavi beyazlı takımda akşam saatlerinde toplanan yonetim kurulu, teknik direktor Huseyin Cimşir'le yollarını ayırma kararı aldı. Yonetim, kararını saat 22.00'de Huseyin Cimşir'e de iletti.YENİ TEKNİK DİREKTOR HİKMET KARAMANHuseyin Cimşir'le yollarını ayıran BB Erzurumspor'da yonetimin teknik direktor Hikmet Karaman'la anlaştığı oğrenildi. Karaman'ın yarın Erzurum'a gelerek resmi sozleşmeye imza atması bekleniyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Salih TEKİN