Coşkun Sabah, Kanal D ekranlarında hafta ici her gun yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına canlı bağlanarak tepki ceken durumla ilgili acıklama yaptı.
[h=3]"İSPAT EDİLSİN"[/h]Unlu muzisyen, Posta gazetesi tarafından kendisine iftira atıldığını soyleyerek, "İspat edilsin, ses kaydını istiyorum" dedi.
[h=3]"BUNLARI SOYLEDİM BUNDA NE VAR?"[/h]Bunun uzerine sunucu Hakan Ural'ın roportajın "Ben bir kez Diyarbakırlıyım. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun uzerine duşunmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun ustune duşer" cumlesini okuyarak bu sozleri sarf edip etmediğini sorması uzerine de "Ben bunları soyledim, bunda ne var?" ifadelerini kullandı.
[h=3]PROGRAMDA SES KAYITLARI YAYINLANDI[/h]Ardından programda ilk kez muzisyen ile yapılan roportajın ses kayıtları yayınlandı.
[h=3]"BEN BAŞLIKTA YAZILANLARI SOYLEMEDİM"[/h]Roportajın iceriğinin birebir ortuşmesinin uzerine "Bunda bir şey yok ama ben otekileştirmedim, ben sadece başlıkta yazılan cumleyi ben soylemedim" ifadesini kullandı.
[h=3]NE DEMİŞTİ?[/h]Sabah, verdiği roportajda, "Turkiye nufusunun yuzde kacı turbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, goreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun ustunde duşunmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun ustune duşer. İnsanlar gelenek gorenekleriyle yaşarlar. Olur mu oyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu? Hayatta ne sapıklar var. Neden sapık adamlar benim kızımın resmine baksın? Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Aynı kulturdeki insanlarla oradasın. Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse donup de sana bakmaz ama internet oyle mi? Hapishanedeki sapık da, uckağıtcı da cani de girip bakıyor. Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna musaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram'a koyamaz" diye konuşmuştu.