MANİSA'nın Demirci ilcesinde cıkan yangında 70 koyunu telef olan ciftci aileye, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla 120 koyun ile 1,5 ton hayvan yemi hediye edildi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa'nın Demirci ilcesine bağlı kırsal Esenyurt Mahallesi'nde yaşayan ve 26 Kasım'da cıkan yangın sonrası ağılındaki 70 koyunu telef olan Ali ve Seniye Tekin ciftinin mağduriyetinin giderilmesi icin talimat verdi. Manisa Tarım ve Orman İl Mudurluğu'nun onculuğunde, hayırseverler aracılığıyla toplanan 120 koyun ve 1,5 ton hayvan yemi aileye teslim edildi. Bakan Pakdemirli, hediyelerin teslimi sırasında Ankara'dan telefonla arayarak Ali Tekin ile goruntulu konuştu. Gecmiş olsun dileklerini ileten Pakdemirli, koyunların aileye hayırlı olmasını diledi.

'HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN'Bakan Pakdemirli'nin ilgisinin kendilerini cok mutlu ettiğini dile getiren Ali Tekin, "Hayvancılık ile uğraşıyorum. Bilinmeyen bir sebepten cıkan yangın sonrası hayvanlarım telef oldu. Yangını, komşularımın yardımıyla el birliği ile sondurduk. Hayırseverlerin yardımıyla yeniden hayvan sahibi oldum. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile iletişime gectim. Bakanım bana gecmiş olsun dileklerinde bulundu. Emeği gecen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Kamil AKYOL