Muğla Sıtkı Kocman Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım unitesinde gorevli doktorlar, ihtiyac sahibi 12 oğrenciye tablet hediye etti.
Yeni tip koronavirusle (Kovid-19) mucadelede en on safta yer alan yoğun bakım unitesinde gorevli uzman hekimler, İl Milli Eğitim Mudurluğunce yurutulen "Sınırsız Eğitim Projesi"ne destek verdi.

Doktorlar, uzaktan eğitime erişimde gucluk ceken oğrencilerin ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 tablet bilgisayar temin etti.
İl Milli Eğitim Muduru Pervin Tore ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Dr. Oğretim Uyesi Dr. Melike Korkmaz Toker, tabletleri ihtiyac duyan oğrencilere dağıttı.
Tore, tablet dağıtımında gazetecilere yaptığı acıklamada, cok anlamlı ve ozel bir ana şahitlik ettiklerini soyledi.
Sağlık calışanlarının "Sınırsız Eğitim Projesi"ne anlamlı bir destek verdiğini belirten Tore, "Kovid-19 surecinde en kritik noktalarda hizmet veren, insanustu cabalarıyla one cıkan fedakar doktorlarımızın eğitime verdiği destek, bizleri cok duygulandırdı." dedi.
Tore, tabletlerine kavuşan cocukların gozlerindeki ışıltıyı, yuzlerindeki tebessumu gormenin her şeye değdiğini dile getirdi.
Başhekim Doc. Dr. Turhan Togan başta olmak uzere tum doktorlara anlamlı katkılarından dolayı oğrenciler ve veliler adına teşekkur eden Tore, Kovid-19 ile mucadele eden tum sağlık calışanlarına minnettar olduklarını ifade etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Osman Akca