:loco:

Bu sene saclar cok temiz ve sağlıklı olacak yani erkek saclarında ıslak ve yağlı Mickey Rouke modelleri artık bitti. Yerini mat ve dik saclar aldı. ‘Erkek secerken bu modeller daha moda olacak, yakışıklılar arasında secim yaparken dikkat ediniz.’

Bayanlarda da sacları at kuyruğu ve toplu olanlar, aynı zamanda doğal dalgalı olanlar en iyileri… Bu arada bazı boya firmaları sac modelleri icinde mor yeşil ve enteresan renklerin moda olduğunu iddia ediyorlar, bence yalan. Sakın kanmayın. Onlar ellerinde boya kalmasın diye uğraşıyorlar.

Bence gercek modayı merak edenler sokak modasına dikkat etmeliler. Nedir sokak modası? Her sokak başında sokak modacıları mı var da sokak modası gercek modaya yon veriyor? Ben anlatıyım: Bu sene başa bağlanan yemeniler “Rambo gibi ya da Haremdeki Sultanlar gibi” cok moda olacak. Nedenini yazıyorum, iyi okuyun: Cunku sac dipleri cıkan ve boyatmaktan sıkılan bazı bayanlar dip boyası cıkan siyah sac dipleri gorunmesin diye saclarını bağladıkları bu enstruman herkes tarafından ilginc bulununca moda akımı yayılmaya başladı. Dikkatli bakarsanız Network ve bazı markaların kataloğuna girdiler bile. Bu arada bence sezonun en guzel tonları ve modelleri Network kataloğunda toplanmış. Bir bakın derim, fotoğraflar sanırım Tamer Yılmaz tarafından cekildi. Bence harika olmuş, tebrikler…

Sac modasına donersek karamel baz tonlar ve hafif acık renk oyunları ile bu senenin makyaj tonları da belirlenmiş... Ayrıca sac modelleri de doğru secilmiş yani kısacası kıyafet tonları ile sac renkleri uyumlu olunca gorunum daha hoş oluyor. Benim moda anlayışım tepeden tırnağa uyum demektir. Sac renginiz ve oje tonunuz birbirine uyumlu olursa doğru iş yapmış olursunuz. Bu yaz mutlaka 'kakul deneyin, gecici boya yaptırın, saclarınızı dumduz kullanın’ Bana kalırsa kısalar uzatsın, keratin yaptırsın. Kıvırcıklar duzleştirsin, 'strait terapy’ yaptırsın, hic boyatmayanlar aralara boya ile karamel balyaj yaptırsın.

Bu bahar ile birlikte yaşamdan farklı zevkleri tatma şansını kendinize verin. Moda mı? Modayı boş verin... Unutmadan asıl yenilik sac bakım anlayışında oldu. Artık sac bakımını kuaforunuzde yaptırırken aynı zamanda baş masajı ve aromaterapik kokulu urunlerle zihninizi yeniletebilirsiniz. Biz buna “sac spa’sı” diyoruz... Dort ayrı kademeden geciyorsunuz ve saclarınızda 12 yıkama boyunca sağlıklı ve parlak bir gorunum saglar