Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, onemli acıklamalarda bulundu. Muslera, sakatlıktan donuş tarihi ve sozleşmesiyle ilgili sorulara da cevap verdi.
[h=3]Muslera'nın yaptığı acıklamalar şu şekilde;[/h]Gercek şu ki cok iyi calışıyoruz. Ciddi bir sakatlık gecirdim ve iyileşme surecim biraz uzun surdu. Bazı noktaları guclendirme aşamasındayız. Antrenmandan birkac goruntuyu de sosyal medya hesaplarımdan paylaştım. Tam olarak ne zaman doneceğimi henuz bilmiyorum. Umarım ocak ayında oynamaya başlayabilirim ama kesin bir şey soylemek istemiyorum. Cunku cok uzun bir sure sonra sahaya cıktığınızda dikkatli olmanız gerekir.

[h=3]"NEREDEYSE HER HAREKETİ YAPABİLİYORUM"[/h]Aslında neredeyse her hareketi yapabiliyorum. Bazı hareketleri yaparken hafif rahatsızlık duysam da oldukca iyi hareket ediyorum. Ama başka sakatlıklara yol acmamak icin oldukca dikkatli hareket etmeye ozen gosteriyorum.
[h=3]"BENCE OCAKTA OYNAYACAĞIM"[/h]Bence ocak ayında oynamaya başlayacağım ancak gercek şu ki size kesin bir tarih veremem. Ocak ayında yuzde yuz hazır olacağım. Mart ayına kadar cok sayıda mac yapacağız. Hocam Celso ile konuşacağız ve Galatasaray icin en iyi secenek neyse onu gercekleştireceğiz.
[h=3]"AİLEM BANA YARDIMCI OLDU"[/h]İki ay boyunca Uruguay'daydım. Uzun bir zaman sonra ilk kez bu kadar uzun sure orada bulundum. Uruguay'da olduğum icin bambaşka duygular yaşıyordum. Tedavimin Uruguay'da surmesi iyileşmeme yardımcı oldu. Tum ailem, ablam, eşim ve cocuklarım işbirliği yaparak bana yardımcı oldular. Cunku ben oldukca huzursuz bir insanım, surekli aktif olmam gerekiyor ve onlar da sakin kalmam icin bana yardımcı oldular.
[h=3]"DUNYA KUPASI'NDA OYNAMAK İSTİYORUM"[/h]Onumuzdeki Dunya Kupası'nda oynamayı cok isterim. Katar Dunya Kupası'nda oynayabilme gerceği harika olurdu.
[h=3]"G.SARAY'LA SOZLEŞMEYİ KONUŞMADIK"[/h]Sozleşmemle ilgili kuluple henuz goruşmedik. Galatasaray'a buyuk bir saygım var ve buradaki herkesi tanıyorum. Ben şu anda sahalara geri donmeye odaklanıyorum. Hic bu kadar uzun sureli bir sakatlık yaşamamıştım. Dediğim gibi henuz kuluple sozleşmemi konuşmadık ama zamanı geldiğinde onceliğimin Galatasaray'ın olacağına şuphe yok.
[h=3]"NE BAŞARDIYSAM GALATASARAY'DA BAŞARDIM"[/h]Haziran ayında 35 yaşıma gireceğim. Avrupa'daki bircok takım, genc kalecileri transfer etmek ister ve bu en mantıklı olanıdır. Ben ne başardıysam Galatasaray'da başardım. On yıldır buradayım ve kulup, genelde yeri doldurulabilecek olan isimleri gonderiyor.
[h=3]"URUGUAY'A GERİ DONEBİLİRİM"[/h]Uruguay'a geri donebilirim. Her zaman burada emekli olmaktan mutluluk duyacağımı soyledim. Burada kaldığım 2 ay boyunca bana ve aileme buyuk saygı gosterdiler. Ancak burada kimsenin yerini almak istemem. Gelişmekte olan genc ve yetenekli bir oyuncunun onunu Muslera'nın kesmesine izin veremem.