IĞDIR'da koranavirus karantinasında olan Serkan Kayar (33) arkadaşıyla mesajlaşan kardeşi Ozgecan'a (25) kızdı. Annesi Hanım Kayar (65), iki kardeşin arasına girince oğlunun salladığı bıcakla karnından yaralandı. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar, hayatını kaybetti. Gozaltına alıan Serkan Kayar, tutuklandı.
Olay, gecen cumartesi saat 17.00 sıralarında merkez Soğutlu Mmahallesi 605'inci Sokak'ta meydana geldi. 5 kişilik Kayar ailesi, koronavirus temaslısı oldukları icin evlerinde karantinaya alındı. Oğulları Ercan'ın (38) koronavirus olması sebebiyle baba Yaver (65) anne Hanım Kayar, kardeşleri Serkan ve Ozgecan'a temaslı oldukları icin evlerinde karantina uygulandı. Dun akşam saatlerinde Ozgecan'ın cep telefonuyla mesajlaştığını goren Serkan, 'Kiminle mesajlaşıyorsun?' diye kızıp tokat attı. Bunun uzerine evde yaşanan tartışmada anne Hanım Kayar, oğluna, 'Sen kim oluyorsun hesap soruyorsun kızıma ben varken?' diye tepki gosterdi. Buna sinirlenen Serkan, mutfaktaki bıcağı alarak sağa sola sallamaya başladı. Uyarılara rağmen bıcağı sallamaya devam eden Serkan Kayar, annesi Hanım Kayar'ı yaraladı. Olay yerine cağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Hanım Kayar, bugun kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
TUTUKLANDICumartesi gunu annesini bıcakladıktan sonra polis tarafından yakalanarak gozaltına alınan Serkan Kayar, bugun cıkarıldığı adliyede tutuklandı. Serkan Kayar'ın "Annem ve kız kardeşim bana bağırıp ustume geldiler. Ben de 'uzerime gelmeyin' diyerek bıcağı salladım. Annem, bıcağın ustune doğru gelince bıcak battı. Bıcaklama kastım yoktu. Cok pişmanım kaza ile oldu" dediği oğrenildi.