HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Yonetim Kurulu uyeleriyle birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Mehmet Şahin ile HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcıları Eda Guner ve Erdoğan Serdengecti yer aldı.

Ziyaret programında HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Cumhurbaşkanımızın ekonomi ve hukuk alanında başlattığı reforma ilişkin HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından hazırlanan sendikal mevzuat, Covid-19 sureci ve calışma hayatına ilişkin taleplerimizin yer aldığı HAK-İŞ Konfederasyonu Raporu'nu Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan'a takdim etti.
Arslan, toplantı kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan'a raporun iceriğiyle alakalı ayrıntılı bir bilgilendirme yaptı.
Arslan, hukumetin hukuk ve ekonomi alanında yeni bir atılım yapmasını cok onemli bulduklarını belirterek, "Hukumetimizin salgın donemi boyunca aldığı tedbirleri, politikaları ve reformları onemsiyoruz" diye konuştu.
Toplantıda, toplumun tum kesimleriyle yakın diyalog ve işbirliği halinde yeni reformların hayata gecirilmesini cok onemsediklerini vurgulayan Arslan, "Sorunların sosyal diyalog temelinde cozumunu onemsiyoruz. Goruşmelerin duzenli olarak devam etmesini istiyoruz" dedi.
Arslan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak uzere, emeği gecen tum bakanlarımıza teşekkur ediyoruz" dedi.
Ziyaretin ardından Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı Lutfi Elvan'a, HAK-İŞ tarafından Hatay Ormanları Ağaclandırma Arazisine, adına yapılan fidan bağışı sertifikasını takdim etti. - ANKARA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı