Yerkoy Ticaret Borsası, yeni tip korona virus (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim goren oğrencilere destek olmak amacıyla Yerkoy İlce Eğitim Mudurluğu aracılığı ile ihtiyac sahibi 55 oğrenciye tablet hediye etti.
Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Yerkoy Ticaret Borsası'nın katkılarıyla temin edilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uyumlu 55 tablet, Ticaret Borsası Yonetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, beraberinde Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Komurcuoğlu ve Bestami Uzun tarafından, Yerkoy Kaymakamı Mustafa Karaca ve Yerkoy İlce Milli Eğitim Mehmet Durmaz'a imzalanan protokol ile takdim edildi.
Yerkoy Ticaret Yonetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu; "Kıymetli oğrencilerimiz pandemi surecinde uzaktan eğitim almak zorunda kaldı. Olanağı olmayan oğrencilerimizin bir nebzede ihtiyacın karşılamış olduk. Umarım bu yardım amacına ulaşarak imkanı olmayan oğrencilerin, eğitimlerine katkı sağlayacaktır" dedi.
Yerkoy Kaymakamı Mustafa Karaca "Yerkoy Ticaret Borsası Yonetim Kuruluna teşekkur ederek, bu zor surecte oğrencilerimizin yanında olmaları bizleri sevindirmektedir" dedi. - YOZGAT
Kaynak: İhlas Haber Ajansı