Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan, Malatyaspor Taraftarlar Derneği yonetimini kabul etti. Başkan Gurkan, ziyarette, Yeni Malatyaspor'un son haftalardaki başarılı cıkışına da dikkat cekerek, "Temennimiz aynı şekilde bu başarı grafiğinin devam etmesidir" dedi.
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve yonetim kurulu Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ı makamında ziyaret etti, cıkarmış oldukları dergiyi Başkan Gurkan'a sundu. Ortaya cıkan yayın organında emeği gecenleri kutlayan Başkan Gurkan, "Yeni Malatyaspor'un başarısı bizi memnun etmektedir. Son haftalardaki Fenerbahce'yi deplasmanda, Kasımpaşa'yı ic sahada net skorlarla yenmesi ozellikle il dışında yaşayan Malatyalıları olduğu gibi şehrimizdeki hemşerilerimizi de mutlu etmiştir. Ozellikle dışarıda Malatyalı olmayıp Malatya'yı sevenlerden bizlere yuzlerce telefon geldi. Bu anlamda da Malatya sporumuzun bu başarısını kutluyorum, tebrik ediyorum ve başarılarının devamını dilediğimi de ifade etmek istiyorum. Bizim arzumuz Yeni Malatyaspor'un başarısının devam etmesidir. Ayrıca cıkarmış olduğunuz dergiden dolayı da sizleri kutluyorum" dedi.
Kendilerini kabul ettikleri icin Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'a teşekkur eden Dernek Başkanı Ender Kaya ise "Derneğimiz adına başkanıma bu surecte bize yardımcı olduğu icin teşekkur ediyorum. Malatyasporumuz gecen yıl sıkıntılı bir surec gecirmişti. Derneğim ve taraftarım adına teşekkur ederim. Başkanımız her zaman olduğu gibi takımın yanında oldu. Bizim takımımız bu memleketin ortak sevdası, takımımız daha iyi yerlere gelecek, yeter ki biz inanalım. Bu konuda herkese teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı