Eminonu'nde vapurdan denize atlayarak intihar girişiminde bulunan kişi can simidiyle kurtarıldı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, saat 12.00 sıralarında Eminonu'nde meydana geldi. İddiaya gore, 45 yaşlarında bir kişi Şehir Hatları vapurundan denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. İskelede bulunan kişiler durumu fark ederek boğulan kişiye yakın noktadaki ozel bir tur teknesine haber verdi. Tur teknesinden boğulan kişiye can simidi atılarak kişi, tekneye cıkartıldı. İhbar uzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri olumden donen kişiyi iskeleden alarak cevredeki bir hastaneye kaldırdı. Gorgu şahitlerinin ifadesine başvuran polis, konuyla ilgili calışma başlattı.
Tur şirketi gorevlilerinden Dursun Duman, "50-60 metre acıkta bir şahsı denizin uzerinde gorduk. Sahil guvenlik ve polis arkadaşlar geldi. Ben o arada Nil-3 yatının kaptanını aradım. Arkadan yanaştılar. Adamı aldılar. İskeleye aldık. Ustunu soyduk. Ustune battaniye sardık. Uşuyordu. Eli colaktı. İntihar girişiminde bulunmuş. Ambulansa verdik. İlk yardım hastanesine goturduler. Beni niye kurtardınız diyordu" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı