Kırıkkale Belediyesi tarafından online (cevrimici) olarak duzenlenecek kurslarda diksiyon ve temel ilk yardım eğitimleri verilecek.
Kırıkkale Belediyesi genclere yonelik faaliyetlerine devam ediyor. Daha oncesinde yuz yuze duzenlenen diksiyon ve ilk yardım kursu, bu sene pandemi nedeniyle cevrimici ortamda gercekleştirilecek. Diksiyon eğitimleri ile kendilerini daha iyi ifade edebilecek olan gencler, daha etkin bir iletişim icin eğitim alacak. Diksiyon kursu ile birlikte başlayacak ilk yardım kurslarında da kursiyerlere yonelik temel ilk yardım eğitimleri verilecek. Kırıkkale Belediyesince desteklenen Genc Kalem Kitap ve Kahve tarafından verilecek kurslara katılımın ilanlarda belirtilen numaralar uzerinden yapılabileceği bildirildi.
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Daha once yuz yuze gercekleştirmiş olduğumuz ilk yardım ve diksiyon kurslarını genclerimizden gelen talep uzerine online olarak gercekleştiriyoruz. Uzman eğitmenler tarafından genclerimize doğru konuşma ve diksiyon tekniklerinin anlatılacağı eğitimlerde gencler hem ozel hayatlarında hem de iş hayatlarında ikna edici olacak hem de keyifle dinlenmeleri sağlanacak. İlk yardım derslerinde de hayati oneme sahip bilgiler aktarılacak" dedi. - KIRIKKALE