zengin koca bulmanın yolları zengin koca bulma yontemleri
Sonunda buda oldu Melek'ler. Zengin koca isteyenler icin, okul acıldı

Erkek; "Benimle evlenir misin?"
Kadın; "Olur ama ben zengin koca bulma okulu mezunuyum, anladın değil mi"

"Boyle mi olacak yani artık" diye duşunuyorsunuz sizde benim gibi değil mi Melek'lerim Enteresan diyor ve sizlere haberimizin devamını sunuyorum Melek'ler.

Kadınlar icin oncelikli şartın "zenginlik" olduğu tezinin ortaya atılmasından sonra erkekler zenginliğin, firmalar ise kadınlara zengin koca bulmanın yollarını oğretmeye koyuldu. Bu okulların ilk orneği Rusya'da acıldı, ardından Amerika geldi. Kadınlara zengin koca bulmanın yollarını oğreten okulların sayısı ise 125'e yukseldi.

İŞTE VERİLEN OĞUTLER!

Peki, bu okullarda kadınlara ne oğutler veriliyor? İşte "zengin eş bulma hayali" kuran kadınlara verilen ilginc oğutlerden birkacı: Daima bakımlı olun. Zenginlerin gittiği yerlerde boy gosterin. Guzellik yarışmalarına katılın. Zengin bir ailenin yanına cocuk bakıcısı olarak gidin. Hostes olun. Eğitiminizi aksatmayın. Para hakkında konuşmayın.

''Asla bir kurbağayı opme' dedi, en cok satan oldu!

Kadınlara zengin koca bulmanın yollarını oğreten okullar bir yana; hemcinslerine "Asla bir kurbağayı opme" diye seslenen Amerikalı yazar Marilyn Anderson da buyuk ilgi gordu. Kitabı en cok satanlar listesine giren yazar; tavsiyelerde bulunuyor: "Prense donuşmeyecek kurbağayı opmekle zaman kaybetmemek icin iyi gozlem yapın."

EN İYİ ORNEĞİ
Efsane aktris Marilyn Monroe, 'Bir Milyonerle Nasıl Evlenilir?' filmi sayesinde amacına ulaştı. Zengin erkeklerin gozdesi olan Monroe, bir acıklamasında "Zengin eş bulmak icin zengin gibi davranılmalı" demişti.