Zağnos Paşa Camii Meydan Duzenlemesi Projesi'nde calışmalar devam ediyor.
Balıkesir Buyukşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Zağnos Paşa Camisi cevre duzenleme calışmaları devam ediyor. Cevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da gectiğimiz gunlerde inceleyerek katkıda bulunduğu calışmalar bitince Tarihi Zağnos Paşa Camisi daha guzel bir gorunume sahip olacak.

Zağnos Paşa Camisi cevresindeki duzenleme calışmalar devam ederken projeden kaynaklı olumsuzluklar vatandaşları endişelendirirken Karaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel de projenin Balıkesir'e yakışacağını ifade etti. Cami cevresindeki esnaf calışmalarda kaynaklı tozdan ve surecin uzamasından kaynaklı sıkıntıları dile getirdi.
"Ozcan Ozer: "Proje guzel ama calışmalar uzadı"
Zağnos Paşa Camisi cevresinde bulunan esnaflardan Ozcan Ozer, calışmaların guzel olduğunu ancak 2-3 aydır bitmediğini ifade etti. Ozcan Ozer "Calışmaların guzel olduğunu goruyorum. En azından Cami acıldı, temizlendi. Ağacların yenileri dikildi kuşlar icin de guzel oldu. Lakin calışmalar 2-3 aydır bitmedi. Bizim tek rahatsızlık duyduğumuz konu bu. Calışmalar sırasında gurultu ve toz cok fazla oluyor, dukkanımızın olduğu alana arac giremiyor" dedi.
Mahalle Muhtarı Ali Haydar Temel: "Camiye yakışır proje olacak"
Karaoğlan Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Temel, calışmaların Zağnos Paşa Cami'sine yakışır bir proje olduğunu dile getirerek sozlerini şu şekilde surdurdu "Zağnos Paşa Cami tarihi bir camidir. Bu duzenleme Balıkesir'e ve Zağnos Paşa Cami'sine yakışır bir proje olacak bittiğinde. Bu projenin bir an once bitirilmesini arz ediyorum. Bu projenin Balıkesir'e hayırlı olmasını diliyorum. Buyukşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sagay da bu projeye cok fazla onem gosteriyor." - BALIKESİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı