BURSA'da, Milli Piyango'nun buyuk ikramiyesi 100 milyon lira olan yılbaşı ozel cekilişi icin bilet almak isteyenler bayilerin onunde sosyal mesafeyi koruyarak kuyruk oluşturdu. Buyuk ikramiye cıkması halinde kimileri tatile gitmeyi, kimileri de ailesiyle birlikte rahat bir yaşam surmeyi hayal ediyor.
Milli Piyango'nun, buyuk ikramiyesi 100 milyon lira olan ozel yılbaşı cekilişine sayılı gunler kala, Bursa'daki Milli Piyango bayilerinde yoğunluk yaşanıyor. Online platformlardan da satışı yapılan ceyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam bilet ise 100 liradan satılıyor. Kentte soğuk havaya rağmen bilet almak icin evlerinden cıkan Bursalılar, tercihlerini ise Ataturk Caddesi uzerinde yaklaşık 60 yıldır ve Kent Meydanı uzerinde yaklaşık 40 yıldır Milli Piyango bileti satan bayilerden yana kullandı.

'GUZEL BİR TATİL YAPMAK İSTİYORUM'Bilet alanlardan Kurşat Yılmaz ise arkadaşıyla dunya turu yapmak istediğini ifade ederek, "Eğer bana cıkarsa guzel bir tatil yapmak istiyorum. Daha gencim duğun duşunmuyorum ama bir ev guzel bir araba istiyorum. Aileme guzel bir hayat vermek istiyorum. Ailemi en iyi şekilde yaşatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.'2 YAŞINDAKİ TORUNUMA DA BİLET ALDIM'Buyuk cekiliş oncesi 6 ceyrek bilet alan Mustafa İnan ise bu sene biletleri torunu adına aldığına değinerek, "Her yıl aile bireyleri icin alırdım bu sene bir tane de torunum oldu onun adına aldım. İnşallah faydalı birine cıkar da bir işe yarar. Cok buyuk bir para cunku. Bize cıkarsa ihtiyac sahipleri icin kullanırım, yardım yaparım yatırım yaparım, iş yaparım. Butun hayallerim cocuklarım ailem icin. Ailemle butun dunyayı gezerim. Bir ciftlik evi yaparım. Ondan sonra once kendi memleketimi ulkemi gezerim tamamını sonra da dunya turu yaparım. Etraftakilere yardımlar yaparım. Kurumlara bağışlar yaparım" diye konuştu.'COCUKLARIMIN GELECEĞİ İCİN KULLANIRIM'Bilet alanlardan İzzet Dal "Hayallerimiz bu sene buyuk olacak. Her şeyde olduğu gibi bu da bir umut. Borclarımız var onları odeyeceğiz. Bizim gozumuz buyuklerde değil kucuk meblağlarda, bir ev alırım bir araba alırım, iki cocuğum var onların geleceği icin kullanırım" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Derya EVREN