3-0 geriye duştukleri İstanbulspor deplasmanından 3-3'luk beraberlikle ayrılan Bursaspor'da futbolcuların keyfi yerinde. Yeşil beyazlı futbolcular, "Terimizin son damlasına kadar mucadele etmeye devam" yorumunda birleşti.

TFF 1.Lig'in 15'inci haftasında İstanbulspor deplasmanında muhteşem bir geri donuşe imza atan Bursaspor'da, futbolcuların moralleri oldukca yerinde. Peş peşe gelen galibiyetlerle birlikte Turkiye'de de en cok konuşulan takım haline gelen yeşil beyazlılar, hem ligde hem de Turkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bursasporlu futbolcular, 3-0'dan cevirdikleri İstanbulspor macıyla ilgili dikkat ceken yorumlara da imza attı. Takımının son golune imza atan Onur Atasayar; "Yenilince değil pes edince kaybedersin. Biz pes etmedik, sonuna kadar savaştık. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık." İfadelerini kullanırken, macın ilk golunu kaydeden Ali Akman; "Sonuna kadar mucadeleyi bırakmayan arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Yola devam." dedi. Tecrubeli futbolcu Cuneyt Koz; "Skor ne olursa olsun, 90 dakika yureğini ortaya koyan ve terinin son damlasına kadar mucadele eden takım arkadaşlarımı kutluyorum." sozleriyle macı yorumladı. Furkan Emre Unver: "Geriye duşmemize rağmen sahada yureğini koyup mucadele eden arkadaşlarımı kutluyorum. Bursaspor ruhuna yakışır şekilde savaşmaya devam edeceğiz." derken, Cağatay Yılmaz: "Terimin son damlasına kadar mucadeleye devam." yorumunda bulundu. Sarı kart cezası sebebiyle İstanbulspor macında forma giyemeyen tecrubeli futbolcu Ozer Hurmacı; "Yine şaşırtmadınız. Muhteşem bir geri donuş." sozleriyle takımı kutlarken, İsmail Cokcalış, "Bu harika geri donuş icin emeğinize sağlık." şeklinde konuştu. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı