Misli.com 3'uncu Lig 1'inci Grup'ta Edirne Belediyesi Paş Edirnespor'u da evinde 3-1 mağlup eden Bucaspor 1928, devrenin son macları oncesi haftalardır takibi bırakmadığı lider Diyarbekirspor'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi.
Ligde son 5 macta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan, evinde bu sezon fırtına gibi eserek 7 ic saha macında 6 galibiyet, 1 beraberlikle rakiplerine sahayı dar eden sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yarışında ilk yarıyı lider bitirmenin hesaplarını yapıyor. Tum gruplar icinde en genc takım olmalarına rağmen en cok gol atan takım olduklarını belirten Bucaspor 1928 Başkan Cihan Aktaş, ligde yenemeyecekleri takım olmadığını soyledi.Sarı-lacivertlilerde Cihan Aktaş, "Bizim her musabakaya, her puana talip olduğumuzu daha once soyledim. Biz sahaya beyaz bayrağı kaldırarak teslim olmaya cıkmıyoruz. Kazanmak, puan almak icin 90 dakika savaşan, mucadele eden geriye duştuğu zaman bile cok ciddi reaksiyon gosteren bir takımımız var. Umut ediyorum, inşallah istediğimizi, arzuladığımızı bu sezon bir ust lige cıkarak gercekleştireceğiz" diye konuştu.Bu sezon kendi oz evlatlarıyla genc bir kadroyu tercih ettiklerini belirten Aktaş, "Guzel bir jenerasyon yakaladık. Bucaspor Akademisi'nde de uretim devam ediyor. Hocalarımız ve sporcularımız ile Bucaspor'un geleceğini doğru inşa ediyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncuları Super Lig takımlarından bircok teklifler geliyor. Şu an onları masada bekletiyoruz. Ligin ilk yarısını tamamlamamıza bir mac kaldı. Perşembe gunu Antalya Kemerspor engelini de aşıp bu yarıyı zirvede tamamlamak istiyoruz. Hic kimse şunu unutmasın, Bucaspor oyuncu fabrikasının bacası hala tutuyor" dedi.
- İzmirKaynak: Demiroren Haber Ajansı