KAYSERİ'de ozel bir hastanede Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak calışan Operator Doktor İbrahim Demir (50), hafta ici yaptığı ameliyatlarla hastalarına şifa oluyor, hafta sonu ise doğaya fidan dikiyor. 5 yıldır hafta sonlarını doğaya ayıran Demir, "Son 2 ayda 150 fidan diktim, elimden geldiği kadarıyla cevreyi yeşillendirmek icin cabalıyorum" dedi.
Kayseri'de 20 yıldır Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak gorev yapan ve aynı zamanda hukuk fakultesi mezunu olan Operator Doktor İbrahim Demir, hafta ici yaptığı ameliyatlarla hastalarına şifa oluyor. 2 cocuk babası Demir, hafta sonlarını ise doğaya ayırıyor. UNESCO'nun gecici miras listesinden yer alan Koramaz Vadisi'ne giderek burada yuruyuş yapan Demir, 5 yıldır buraya fidan dikiyor.
'SON 2 AYDA 150 FİDAN DİKTİM'Kuresel ısınma ve su kaynaklarının kuruması nedeniyle kendilerini doğaya adadıklarını belirten Demir, "Hafta ici doğum ve ameliyatlara katılıyorum. Hafta sonu ise kendimi doğaya bırakıyorum. Koramaz Vadisi'ne gelerek geleceğimiz olan cocuklar icin ben ve beraberindeki arkadaşlarımla ağaclandırma yapıyorum. Son 50 yılın en kurak yılını yaşıyoruz. Asya ve Afrika'daki kuraklığın ulkemizde yaşanmaması icin mucadele ediyoruz. Elimden geldiği kadarıyla cevreyi yeşillendirmek icin cabalıyorum. Bazen kendi butcemden bazen de ceşitli kurumlardan temin ettiğimiz ağacları ve fidanlar toprakla buluşturuyoruz. Son 2 ayda 150 fidan diktim. Tohum olarak diktiklerimi saymıyorum artık. Bir tohumun buyumesi işimin bir parcası olan bir bebeğin dunyaya gelmesi gibi. İkisini de gormek beni cok mutlu ediyor" dedi.