Turkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Ozmekik, Dunya Badminton Federasyonu (BWF) tarafından "ustun hizmet odulu"ne layık goruldu.
Turkiye Badminton Federasyonundan yapılan acıklamada, "BWF, Turk badmintonuna yaptığı hizmetler, Turk badmintonunun elde ettiği başarılar ve hayata gecirdiği projelerden dolayı 'ustun hizmet odulu'ne Turkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Ozmekik'i layık buldu." denildi.

Acıklamada goruşlerine yer verilen Murat Ozmekik, cok sayıda sosyal sorumluluk projesi gercekleştirdiklerine işaret ederek, "Turkiye, dunyada kendine ait TBF markası ile ulkesindeki milli sporcularına ve tum projelere ucretsiz malzeme dağıtan, yaklaşık 20'ye yakın malzeme urettiren tek federasyon. Projelerimizle de yine aynı şekilde Turkiye Badminton Federasyonu ornek bir federasyondur." ifadelerini kullandı.
Dunya Badminton Federasyon Başkanı ve Yonetim Kurulu uyelerine teşekkur eden Ozmekik, "Bu odulun 2021 yılında yapılacak Dunya Badminton Federasyonu Genel Kurulu'nda, Dunya Badminton Federasyonu Yonetim Kurulu uyeliğine adaylığım oncesinde gelmesi benim icin cok anlamlı oldu." şeklinde goruş belirtti.
Başkan Murat Ozmekik, odulunu Dunya Badminton Federasyonunun merkezi olan Malezya'da 2021 yılının nisan ayında duzenlenmesi planlanan Malezya Acık Badminton Turnuvası'nda alacak.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Halil İbrahim Avşar