İSTANBUL'un en buyuk sorunlarından birisi trafik. Her gun pek cok vatandaşın saatlerini harcadığı trafik sorununa yapay zeka ile cozum aranacak. Yapılacak proje yollardaki arac yoğunluğuna gore trafik ışıklarının bekleme sureleri belirlenecek, yoğunluğa gore alternatif rotalar oluşturulacak. İstanbul Buyukşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSBAK tarafından trafik sorununa yapay zeka ile cozum aranıyor. Ozellikle trafik ışıklarında harcanan zamanı azaltmak ve yolları verimli kullanmak uzere hazırlanan proje kapsamında yoğunluk yaşanan noktalarda rahatlık sağlanması amaclanıyor.
KIRMIZI VE YEŞIL IŞIK SURELERİNE YAPAK ZEKA İLE DUZENLEME

İstanbul'da bazı noktalarda yapay zeka yonetiminin kullanılmaya başladığını soyleyen İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK) Genel Muduru Esat Temimhan, "Sahadaki ulaşım cozumlerinde, kavşak yonetim sisteminde, bilgilendirme panolarında ve diğer sinyalizasyon sistemlerinde verileri anında işleyerek sahada sensorler aracılığıyla elde ettiğimiz bilgileri toparlayıp trafiğe kısa surede cozum getirmesini sağlayacağız. Yapay zeka ile arac algılama sistemleri soz konusu. İstanbul'da Demirciler'de arac sayımı ve Bağdat Caddesi'nde bisiklet ve scooter kullanıcılarını takip ediyoruz. En oncelikli konu aldığımız verileri işlemek. Amacımız bu verileri işleyerek sahaya mudahalede bulunmak. Yollarda, sıkışan noktalarda cozumler geliştirmemiz gerekiyor. Buna cozum olarak da trafik sinyal lambalarını daha farklı şekilde kullanılması, yonlendirmenin farklı bir şekilde yapılması. İBB trafik uygulamasına da alternatif rotaları gostererek yolların verimli kullanılmasını sağlamak" dedi.
ARAC YOĞUNLUĞUNA BAĞLI OLARAK SURELER DEĞİŞİYOR
İSBAK Ar-Ge Muduru Hakan Celik de yapay zeka projesini şu sozlerle anlattı;
"Sahadaki kavşak noktaları goruyoruz. Kavşaktaki aracları sayabiliyorum, sınıflandırmasını yapabiliyorum. Aracların yoğunluklarını olcuyoruz. Arac yoğunluğuna bağlı olarak arac sinyalizasyon surelerini değiştiriyoruz. Bu sayede ışık yonetim sistemi sağlamış oluyoruz. Yapmış olduğumuz denemelerde yuzde 98 oranında bir başarı elde ettik. Elde ettiğimiz bilgiler kavşak kontrol cihazına iletiliyor. Buradaki talebe gore de ana hattı durduruyor ya da durdurmuyor. Orneğin cihaz koyduğumuz bir noktada mesai bitiminde arac yoksa boş yere ana yolu durdurmaya gerek yok. Buna benzer uygulamalarla yapay zeka bize cok fazla yetkinlik sağlamış oluyor"
SURUCULER FAYDALI OLACAĞINI DUŞUNUYOR
Suruculer ise uygulamanın trafik icin faydalı olacağını duşunuyor. Taksi şoforu, Rasim Cardar da "Trafiğin yoğunluk oranına gore ayarlanması trafik icin cozum olur" dedi. Bir başka surucu ise "Yoğunluğa gore olması cok daha mantıklı. Bazen cok bekliyoruz, bazen yayalar yoğunlukta oluyor. Ona gore ayarlanması cok daha iyi olur" diye konuştu.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı