Benim eşim akrep burcu olduğu icin,akrep burcunu yazma gereği duydum.Bu genelde yeni sevgililer icin oneri.Ya da daha yeni nişanlanmış ciftler icin falan.Cunku evli olanlar eşinin ne istedğini az cok bilir eşini tanıdığı icin.Gelelim onerimize.Akrep erkekleri evcimendirler ve gezmekten pek hoşlanmazlar.Tabi ki yukselen burcu da etkiler ama genelde aynı olabilir.Akrep burcunda olan erkekler sevgiye,aşka duşkundurler ve aşkınızı ifade edebileceğiniz bişeler almanız onu cook mutlu edecektir.Bu arada kucuk bir detay.Eğer akrep burcu bir sevdiğiniz varsa,kendinize bağladığınz an sizden kopması cok zordur,ama sevmemişse kimse sevdiremez.Neyse hediye secimlerinden elektronik eşyalar da cok dikkatini ceker akreplerin.Ben gecen ay eşime digital not defteri aldım biraz tuzlu ama olsun o cok mutlu oldu cok sevindi zaten işine de yarıyo.Elektronik olsun da ne olursa olsun.Arabasına,evine veya kendinin kullanabileceği.Mesela oyun alabilirsiniz.Cok basit gelebilir ama işin gerceği bu. Bilgisayarına,Play Station'a oyun alabilirsiniz.Akrep burcu erkekleri devamlı sevgi ve aşk isteyen bir burctur bunu unutmayın ve ona gore hediyeler alın.Sevgililer gununuz kutlu olsun.ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın bir omur beraber ve mutlu olsun butun sevenler inşallah....