BURSA'da sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle 11 yaşına giren oğlu Muhammet İbek'e (11) pasta alamayan Neslihan İbek (30), 155'i arayarak, polisten yardım istedi. Polis ekipleri, pasta alarak evine gittikleri Muhammet'e doğum gunu surprizi yaptı.
Osmangazi ilcesi Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yaşayan Neslihan İbek, dun oğlu Muhammet İbek'in doğum gununu sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle kutlayamadı. Oğluna surpriz yapmak isteyen anne 155'i arayarak, durumu anlattı ve polisten yardım istedi. Anne İbek'in isteği uzerine Emek Polis Merkez Amirliği ekipleri harekete gecti. Pasta alan ekipler, İbek ailesinin evine gitti. Mumları yakarak kapıyı calan polisi, doğum gunu olan Muhammet İbek karşıladı. Polisi karşısında gorunce buyuk sevinc yaşayan İbek, ekiplere teşekkur etti.
'ONLARI COK SEVİYORUM'Doğum gunu kutlamasından haberi olmadığını ve polisleri gorunce cok şaşırdığını soyleyen Muhammet İbek, "11 yaşıma girdim bugun. Doğum gunumu polisin kutlayacağından haberim yoktu. Bana da surpriz oldu. Onları cok seviyorum ve teşekkur ederim" dedi.

FOTORAFLI

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Derya EVREN