Tekirdağ Malkara'da bir at, sahibi olmadan trafikte 4 nala ilerlemesi gorenlerini şaşkına cevirdi.
Sahibinin beslemek icin birkac dakika yanından ayrıldığı at, gozle kaş arasında kactı. Camiatik Mahallesi Ataturk Bulvarı uzerinde 4 nala koşan 4 teker arabaya bağlı at, gorenleri şaşkına cevirdi. Trafikte gulumseten anlar yaşanırken, duyarlı bir vatandaş atı yakalayarak guvenli bir yere bağladı.

Vatandaşların yonlendirmesi sonucu sahibi de cok gecmeden atını bulmayı başardı. Yaşanan ilginc anlar ise vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
"Yakalamak istedim, hızlanınca yakalayamadım"
Ote yandan atın trafikte 4 nala koştuğunu ifade eden Kokorecci Rıdvan Ihlamur, "At aşağıdan yukarıya doğur koşturuyordu. Bir baktım uzerinde sahibi yok. Onumden gecerken durdurmaya calıştım ama hızlanınca başarılı olamadım. Muhtemelen hayvan araclardan urkmuş olabilir. Ama neyse ki duyarlı bir vatandaşımız hayvanı yakalayıp guvenli bir yere cekti" diye konuştu.
Berkay Yılmaz isimli genc de, trafikte ilerleyen ve arabanın uzerinde atın sahibi olmadığını gorunce şaşkına donduklerini ifade etti. - TEKİRDAĞ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı