Kısıtlamada derneğe kumar baskını...Catıda yakalandılar
-Oz kardeşlerinin kumar oynadığını iddia ederek, polise ihbarda bulundu

BURSA - Bursa'da kısıtlama saatinde bir dernekte kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, derneğe baskın duzenledi. Kapıyı kırarak iceriye giren ekipler, iceride bulunan 8 şupheliyi catıda kacarken yakaladı. Ekiplere kumar ihbarını ise, iceride oz kardeşleri bulunan bir kişinin yaptığı ortaya cıktı.
Olay, merkez Yıldırım ilcesi Selcukbey Caddesi'nde bulunan bir dernekte meydana geldi. Edinilen bilgiye gore bir vatandaş, kendisine borcları olduğunu iddia ettiği oz kardeşlerinin, bir dernekte kumar oynadığını polise ihbar etti. Bolgeye gelen Ahlak Buro Amirliği ekipleri, derneğin kapısı caldı ancak acan olmadı. İceriden sesler geldiğini duyan ekipler, kapıyı kırıp derneğe baskın duzenledi. Bu sırada iceride bulunan 8 şupheli, derneğin catısında kacmaya calışırken yakalandı. Dernekte kumar oynandığına dair ibare bulunamazken, iceride bulunan 8 şupheliye, Sokağa Cıkma Kısıtlamasına Uymamak ve Maske Takmamak suclarından 32 bin 664 lira para cezası uygulandı. Polis ekiplerine kapıyı acmayan 8 kişi ise gozaltına alınarak emniyete goturuldu.
"Terorist miyiz, neden cekiyorsunuz "
Gozaltına alınan şupheliler, kendilerini goruntuleyen basın mensuplarına ise tepki gosterdi. Şuphelilerden biri, "Cektiniz ne oldu, poz veriyorum. Kelepceyi cıkartayım oylede cekim yapın PKK'lımıyız, terorist miyiz. Terbiyesizler"dedi.
"Oz kardeşlerim iceride ama ben ihbar ettim "
Ayrıca polise ihbarda bulunan ve oz kardeşlerinin kumar oynadığını, kendilerine ticaretlerinden dolayı borcu olduğunu soyleyen Cahit Arslan, "Ben ihbar ettim. Artık nerede kumar oynayan, oynatan varsa kendim gidip ekiplerle basacam. İceride oz kardeşlerim var, bana borclarını bile odemediler. Gayrimeşru olarak kimseye para yedirmeyeceğim, her gece boyle toplanıp kumar oynuyorlar." diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ KAMUR