NE MUTLU BEKARIM DİYENE !!!

Oncelikle bekarlar okusun....

Millette bir telaş, bir başkaldırma:
"Bu yaşa geldim hala gonlume gore birini bulamadım!
Allahım ben hic evlenemeyecek miyim yoksa?..
Yalnızlık benim kaderim mi?"
Butun bu sızlanmaların nedeni ne biliyormusunuz, insanlara rahat batıyor kardeşim, rahat..
Bu mutsuz insanlara aslında mutlu olmaları icin ne kadar cok
nedenleri olduğunu gostermezsem vicdan azabından uyuyamam.

İşte Yalnızlığın Dayanılmaz Hafifliği:

1) Sabah işe gitmeniz gerekiyor ve kendinizi hic iyi
hissetmiyorsunuz. Ne mutlu size! İstediğiniz kadar surat asabilirsiniz. "Sabah sabah bu ne surat" diyen birisi yok yanınızda...
2) Akşam işten eve gelince kendinize guzel bir ekmek arası sandvic
hazırlayın. Oh! Ne guzel, yemek, bulaşık derdi de yok, dunku bulaşıklar mı? Boşverin, sizden hesap soracak kimse yok ki...
3) Gece yatağınıza yattığınız zaman 300 kere yatakta donun, yorganı
istediğiniz kadar cekin. Gun gelip yatağın kıyısında soğuktan titreyerek "ahh, ah, neydi o sıcacık yatağımda yayıla yayıla yattığım gunler " diyeceğinizi unutmayın...
4) Tanıdığınız butun bayanları, bayları (aranızda duygusal bir bağ
olması gerekmiyor) yemeğe davet edin, onlara şiirler okuyun, mektuplar yazın. Nasıl olsa ileride annenize giderken bile yazılı izin kağıdı almanız gerekecek!
5) Arkadaþlarınızla dışarıda eğlenmeye cıktığınız akşamlar masayı en
son siz terkedin. Saat 24:00' te ayrılmak zorunda kalan, gece boyunca cep telefonuyla eve hesap vermek zorunda
kalan arkadaþlarınızın size imrenerek bakmasının tadını cıkartın!
6) Resim yeteneğiniz mi var? Hic durmayın resim yapın. Gitar calın,
satranc oynayın. Cunku ileride ev işlerinden bunlara ayıracak zamanınız olmayacak.
7) Ocakta mıyız? Bakın ne kadar şanslısınız! Maaşınızın yarısını
cocuğun eğitim giderlerine ayırmak zorunda değilsiniz. Şimdi iciniz sızlamadan olmayan cocuðunuzun eğitimi icin ayırmanız gereken parayı gidin zevkle harcayın!
8) Takvime bağlı olmanıza da gerek yok. Nasıl olsa aybaşında maaşınızı elinize veriyorlar. Takvimler doðum gunleri, evlilik yıldonumlerini unutmamak icindir. Sizin başınıza yumruk yemek gibi bir sorununuz olmadığına gore...
9) Sabaha kadar bilgisayarınızın başında oturun. Nasıl olsa yakında
"hemen bir mailcheck yapıp cıkacağım" diyeceğiniz gunler gelecek.
10) Evli arkadaşlarınızdan uzak durun. Rahatınızı kıskandıkları icin
sizi sabote etmeleri olasılığı vardır. "Tam sana gore" diyecekleri en az bir kız kardeş, iki baldız, dort teyze kızı ve beş komşuya sahiptirler!