Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Yukatel Denizlispor'un sol kanat oyuncusu Angelo Sagal, basın mensuplarına karşılaşmayı değerlendirdi. Takım olarak sahada iyi bir mucadele orneği sergilediklerini kaydeden Sagal, "Bugun sahada farklı bir Denizlispor vardı. Bunu hep beraber başardık. İsteyerek, duruşumuzu değiştirerek, yaptığımız calışmaları farklılaştırarak, daha iyiye getirerek bunu başardık ve galibiyeti alabildik. Ligde nerede olduğumuzun farkındayız, bunun da bir duruş ve değişikliği olması gerekiyordu. Hep beraber uyandık artık. Kaleci biraz şanslıydı. Onemli olan takımın kazanması, puanlar alması... Sonrasında bireyseller ortaya cıkar. Onceliğimiz takımın iyi olması, takım iyi olursa hepimiz iyi oluruz" dedi.
MUSTAFA YUMLU: HOCAMIZ ANALİZLER ANLAMINDA BENCE MUHTEŞEM

Denizlispor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ise Aytemiz Alanyaspor'a karşı cok iyi mucadele ettiklerini belirterek, "Takımdaki arkadaşlarımızın verdiği ozverili mucadeleden dolayı hepsinin ayağına yureğini sağlık. Kalede Cenk de cok iyiydi, maşallah cok iyi oynadı. Uzun zamandır oynamıyordu. Bugun cok iyi mucadele verdik. Cunku vermemiz gerekiyordu. Bence ligin en iyi takımına karşı oynadık. Cunku cok varyasyonları vardı. Farklı varyasyonları denediler. Yeni gelen hocamız analizler anlamında bence muhteşem. Geldiği gunden bu yana rakip takımın futbolcularını cok analiz ettik. Kim nerede ne yapıyor, nasıl yapıyor, hangi oyun anlayışına gecerse biz ne pozisyon alacağız... İnanılmaz derecede bizi bilgilendirdi. En az 3-4 gun buna calıştık ve sahada uygulamaya gectik. Hocamızın soylediği şeylere cok guzel tepki verdik. Bu takıma karşı oynamak gercekten zor. Son 20 dakika bu takıma karşı 10 kişi oynamak, bizim icin fedakarlık gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. Cok iyi mucadele yaptık. Cok iyi alanları kapattık. Yuzde yuz pozisyon vermediğimizi duşunuyorum. Bu takım buyuk takımların hepsini cok rahat yendi. İnanılmaz pozisyonlara giriyorlardı. Bizim icin 3 puan onemliydi. Bizim icin kazanmak onemliydi" dedi."BAZI OYUNCULARIN PARA ALMADIKLARI İCİN OYNAMADIKLARI KULAĞIMA GELİYOR"Yumlu, telafisi olmayan haftalara girdiklerini, hafta icinde Buyukşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına gideceklerini ifade etti. Takım olarak alt sıralardan kurtulmak icin ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Yumlu, "Bazı oyuncuların para almadıkları icin oynamadıkları kulağıma geliyor. Ben kendi adıma konuşayım. Yabancı oyuncuların bunlara hakkı var. Biri Arjantin'den biri Kolombiya'dan geliyor. Buraya para icin geliyorlar. Cok doğal, biz de bu işi para icin yapıyoruz. Puan tablosuna baktığımda icim acıyor. En son sıradaydık. Benim icin para ikinci planda kalıyordu. Kendime yakıştıramıyordum. Eve gittiğimde rahat uyuyamıyordum. Bugun de sahada en iyi mucadeleyi verdiğimi duşunuyorum. Bu şehrin onde gelenlerine ve taraftarlara sesleniyorum; Biz sahada gerekeni yapacağız, onlar bizim yanımızda olsunlar. Sezon sonunda bu takımı rahat bir konuma getireceğimize inanıyorum. Her takımda maddi sıkıntılar oluyor. Para icin oynamıyorlar denilen konular gercek değil. Denizlispor'un ilerleyişinin devam edeceğini duşunuyorum" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Deniz TOKAT