- Başkan Cetin: "Denizlispor'un bu ligde yenemeyeceği bir takım yok"
DENİZLİ - Denizlispor Başkanı Ali Cetin, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı acıklamada, "Denizlispor'un bu ligde yenemeyeceği bir takım yok" dedi.

Super Lig'in 13. haftasında Denizlispor, evinde Alanyaspor'u 1-0 yendi. Macın ardından acıklamalarda bulunan Ali Cetin, Pantilimon'nun sakatlığından dolayı kalede bulunan Cenk'in cok iyi performans gosterdiğini belirtti. Cetin, "Gercekten cok ihtiyacımız vardı bu galibiyete. Daha once soylediğim gibi Denizlispor'un bu ligde yenemeyeceği bir takım yok. Cok sakatımız vardı ve sakatlıklar bir turlu peşimizi bırakmadı. Yenememenin ve gol atamamanın bizim ve futbolcu kardeşlerimizin onunde bir etkisi var. Gercek Denizlispor aslında daha iyi yerlerde olacak ve bundan da hic kimsenin şuphesi olmasın. Bugun kalecimizin belinde bir sakatlığı var ama Cenk de Allah bin kere razı olsun, gercekten canla başla bir mucadele verip, iyi bir performans ortaya koydu. Futbolcuların hepsini tebrik ve teşekkur ediyorum. Oncelikle bu şehrin ihtiyacı vardı ve sonra onların kendine ihtiyacı vardı. Biz de mutlu olmayı ozlemiştik. Yeni hocamız Yalcın Hoca'yı da ayrıca kutluyorum. Biliyorsunuz onumuzdeki 2 macımız daha var. Carşamba Erzurum'a gidiyoruz ondan sonrada burada macımız var. İnşallah onlardan da puan ya da puanlar alırsak biraz daha yonumuzu yukarıya dondurmuş olacağız. Gercek hak ettiğimiz yere gelmek icin elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"Hocamızın oyunu iyi okuduğunu duşunuyorum"
Yeni Teknik Direktor Yalcın Koşukavak'ın macta gosterdiği oyuncu değişikliklerinin yerinde olduğunu soyleyen Cetin, "Futbolcularımız 100 dakika boyunca canla başla mucadele verdi. Hocamızın oyunu iyi okuduğunu duşunuyorum ben. Futbolcu değişiklerini zamanında yaptı. Bir de Yalcın Hoca biraz yanlış anlaşılmasın ama yaşının gencliğinden daha hareketli. Onun da başarısı ve Super Lig'de ilk hocalığı. Onun başarılı olması bizi memnun eder. Bizim Denizlispor olarak başarılı olmamız lazım. Denizlispor uzun yıllardan sonra hak ettiği yerde" diye konuştu.
"Paramızı alamayınca biz de gorevimizi yerine getiremiyoruz"
Yayıncı kuruluş tarafından paralarını alamadıklarını belirten Cetin, "Onumuzdeki gunlerde sizin de şahit olacağını gibi bugun bir protesto olayımız vardı bizim. Yayıncı kuruluş paralarımız odemiyor. Şu ana kadar aldığımız para 15 bin Euro. Bizim şu ana kadar odememiz gereken para 60 milyon ve 40'ını odedik 20 milyon eksiğimiz var. 20 milyon onlardan hak ettiğimiz para var bizim. Paramızı alamayınca bizde gorevimizi yerine getiremiyoruz. Bu sorunun bir an once yayıncı kuruluş tarafından karşılanmasını istiyoruz. Cunku tum kulupler sıkıntılı durumda. Denizlispor olarak başka yerden gelirimizde yok. Onceden kapı kapı gezip cakmak ve kupa satıyorduk. Şimdi pandemiden dolayı fabrika yada iş adamlarına gidemiyoruz ve onlarda haklı olarak kabul edemezler" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / EREN ELYESA POLAT