Aksaray'da yardım istediği polis memurunun elini tutan alkollu genc ağlayarak, "Beni Allah rızası icin mezarlığa goturun abi. Ne olur babam. Babamın yayına bir gotur abi" diyerek mezarlığa gitmek istedi.
Aksaray'da alkollu bir şahsın yardım istediği ihbarını değerlendiren İl Emniyet Mudurluğu Asayiş Şubesi ekipleri ihbar uzerine harekete gecerek kısa surede ihbara soz konusu Kurtuluş Mahallesine intikal etti. Burada bir apartmanın bahcesinde alkollu olarak Serdar K. (24) isimli genci bulan polis ekipleri genci koruma altına aldı. Ayakta durmakta gucluk ceken alkollu genc polis ekiplerince olay yerinde bulunan ambulansa goturulmek istenirken, polis memurunun elinden tutan gencin isteği yurekleri burktu. Elini tuttuğu polis memuruna ağlayarak yalvaran alkollu genc, "Beni Allah rızası icin mezarlığa goturun abi. Ne olur, babam. Babamın yayına bir gotur abi" diye polis ekiplerinden yardım istedi.

Polis memuru kendi elleriyle gence maske taktı
Yurekleri burkan gencin isteğine dertleşir tarzda yaklaşan polis memurları, ilk olarak maskesi olmayan alkollu gence kendi elleriyle maske taktı. Ardından polis memurunun koluna giren genc ekipler tarafından olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Yardım ambulansına bindirildi. 112 personeli ve polis memurunun koluna girdiği genc, ambulansa bindirilerek ilk mudahalesi olay yerinde yapıldı.
"Bıcağımı almayın, kız arkadaşımdan hediye"
Gencin ambulansa bindirildiği sırada belinde bıcak olduğunu fark eden polis memurları hemen mudahale ederek gencin belindeki bıcağı aldı. Bıcağının alınmasını istemeyen alkollu genc, bıcağın kız arkadaşından hediye olduğunu soyledi. Genci uzun uğraşlar sonucu ikna eden polis memurları, aldıkları bıcağı ailesine teslim etti.
Alkollu genc ambulanstaki ilk mudahalesinin ardından 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, polis ekipleri de her hangi bir olumsuzluğa karşı sağlık ekiplerine hastaneye kadar eşlik etti. Hastanede tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu oğrenildi. - AKSARAY
Kaynak: İhlas Haber Ajansı