Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mersin'in ev sahipliği yaptığı Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda buyuklerde, yer aletinde gumuş madalya kazanan Goksu Uctaş Şanlı ve genclerde asimetrik paralel aletinde bronz madalya elde eden Derin Tanrıyaşukur'u telefonla arayarak tebrik etti.
Bakanlıktan yapılan acıklamaya gore, Kasapoğlu, Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda gumuş madalya kazanan Goksu Uctaş Şanlı ve bronz madalya elde eden Derin Tanrıyaşukur'u telefonla aradı.

Milli cimnastikcilerin aldığı başarılı sonuclardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kasapoğlu, yaşattıkları gurur icin sporcuları kutladı.
Bakan Kasapoğlu, sporcular icin yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Avrupa Kadınlar Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda buyukler kategorisinde, yer aletinde gumuş madalya kazanan Goksu Uctaş Şanlı ve genclerde asimetrik paralel aletinde bronz madalya kazanan Derin Tanrıyaşukur'u yurekten kutluyorum. Milli sporcularımız aldıkları başarılı sonuclarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Olimpiyat oncesi alınan boylesi başarılı sonuclar geleceğe guvenle bakmamızı sağlıyor. Sporcularımızın başarısında emeği gecenlere başta aileleri olmak uzere teşekkur ediyorum. Ayrıca başarılı bir şampiyona gecirerek, 10 madalya kazanarak tarih yazan tum sporcularımızı kutluyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Fatih Cakmak