Ordu'nun Unye ilcesi Kızılay Kadın Kolları tarafından kamu kurum ve kuruluşlarda gorev yapan personellere tatlı, kurabiye ve cay ikramında bulunuldu.
İcişleri Bakanlığı tarafından Cumartesi ve Pazar gunu olmak şartıyla hafta sonları devam eden 56 saatlik sokağa cıkma yasağı Turkiye'nin dort bir koşesinde devam ederken, yasak saatleri icerisinde Kızılay Unye Şubesi yonetimi kamu kurumlarda gorev alan personelleri unutmadı. Unye Kızılay Kadın Kolları Yonetimi, şehrin bir cok noktasında gorevli Emniyet, Jandarma Kontrol Merkezleri ile 112 Sağlık calışanlarına ziyarette bulunarak tatlı, kurabiye ve sıcak cay ikramında bulundu.

Soğuk havada dışarıda gorevlendirilmiş personellerin moral ve desteğe ihtiyacları olduğunu ifade eden Unye Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gurel, "Hafta sonraları gorevli olan Emniyet, Jandarma ve Sağlık personellerimizin her an desteğe ihtiyacları olduğunu biliyor, onları bu koşullarda unutmamak icin bizlerde elimizden gelen gayretleri sarf ediyoruz. Turkiye'mizin dort bir koşesinde yardım ve duyarlılığın onculuğu olan Kızılay ailesi her mazlum ve muhtac insanlarımızın yanında olmaya devam edecektir. Sağlık calışanlarımız başta olmak uzere devletimizin kamu ve kurumlarını temsil eden Emniyet ve Jandarma personellerimizi de Cumartesi ve Pazar gunleri de unutmayarak onlarında moral ve motivasyonlarını yuksek tutmak adına ziyaret gercekleştirdik. Ziyaretimizde ceşitli ikramlarda bulunarak devletimizin kurumlarının yanında olduğumuzu soylemek isteriz" dedi.
Ziyarete ayrıca Tanıtım Medya Başkanı Suna Yerlikaya, Gonullu ve İşbirlikcileri Sorumlusu Zeynep Cakır, Gelir Getirici Faaliyetler Sorumlusu Fatma Bulat, Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu Ozlem Yılmaz, Eğitim Sorumlusu Asiye Cerah katıldı.
19 ve 20 Aralık'ta uygulanan hafta sonu sokağa cıkma yasağı 21 Aralık 2020 Pazartesi gunu saat 05.00'te sona erecek. - ORDU
Kaynak: İhlas Haber Ajansı