Chloe Sims'in gecmiş yıllara ait fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı. Bircok sosyal medya kullanıcısı, Sims'in estetik yaptırdığını iddia etti. Sims ise dedikodulara kayıtsız kalmadı.
[h=3]"YORUMLARI SİLMEK ZORUNDA KALDIM"[/h]Konuyla ilgili acıklama yapan Chloe Sims, "Yuzumde estetik yok. Biraz once sosyal medya sayfama yapılan bazı yorumları silmek zorunda kaldım. Kac kere soyleyebilirim, yuzumden estetik operasyon gecirmedim. Cerrahi, yuzunuzdeki kemiklerin yapısını değiştirir" ifadelerini kullandı.

[h=3]ADETA ATEŞ PUSKURDU[/h]38 yaşındaki Chloe Sims, kendisinin boyle bir işlem yaptırmadığını savunarak "Ruh sağlığını kontrol ettirmeli, yuzune cok fazla estetik operasyon yaptırıyor" yorumlarına ateş puskurdu. Bugune kadar sahip olduğu yuz sayesinde geldiğini vurgulayan Chloe Sims, "Yuzumu seviyorum" diyerek herkesin kendi işine bakmasını onerdi. Bir suredir sosyal medyada Chloe Sims'in cok eski bir fotoğrafını paylaşan bazı kişiler, onun estetik operasyonlar sayesinde ne kadar değiştiğini ileri suruyordu.