Sokağa cıkma kısıtlamasından muaf olan yabancı turistler sıcak havanın keyfini doyasıya cıkardı. Bodrum'da Ukrayna uyruklu Nataliia Kolesnikova isimli yabancı turist ise Paşatarlası plajında tek başına yuzerek denizin, kumun ve sıcak havanın tadını doyasıya cıkardı.
Tum Turkiye'de olduğu gibi Bodrum'da da sokağa cıkma kısıtlamasına vatandaşlar buyuk olcude uydu. Bodrum'un dunyaca unlu plajları boş kalırken az sayıda turist sahil kenarından guneşlenerek sıcak havanın tadını doyasıya cıkardı.
Bodrum'un dunyaya tanıtan sahillerinde biri olan Paşatarlası sahilinde ise Ukrayna'dan Bodrum'a tatile gelen Nataliia Kolesnikov denizin keyfini tek başına cıkarması ise dikkatlerden kacmadı. Uzun suru guneşlendikten sonra denize girerek serinleyen Nataliia kendini ozel hissettiğini soyleyerek "Su cok guzel, sıcak ve serinletici deniz. Sahil cok ıssız ama bu halini cok sevdim. İnanılmaz guzel bir yer Bodrum, cok guzel bir enerjisi var. Kendimi ozel hissediyorum, boyle bir gunde ama şanslı demiyorum, cunku herkesin bu şansı yok. Bircok yerde kış yaşanıyor, bizim ulkemizde de kış yaşanıyor. Denize giremezler cunku kış her yerde. Şu anda cok keyif alıyorum denize girmekten" dedi. - MUĞLA