- Mustafa Dalcı: "Onemli olan o negatif durumu, pozitif şekle getiren bir karakterin sahada olması"
ANKARA - Super Lig'in 13. Haftasında Genclerbirliği ile 1-1 berabere kalan Ankaragucu'nde teknik sorumlu Mustafa Dalcı, "Onemli olan o negatif durumu, pozitif şekle getiren bir karakterin sahada olması. Oyuncularımın gostermiş olduğu bu

gayretten, bu mucadeleden dolayı onları yurekten tebrik ediyorum" dedi.
Musabakanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Dalcı şunları soyledi:
"Aslında bu macı cok istiyorduk. Oyuncularımızla hafta boyunca maca iyi hazırlandığımızı duşunuyoruz. Sevindirici olan geriden gelip en kotu bir puan da olsa hanemize yazmak bizim icin bir nebze sevindirici tabi ki. Bir kimlik kazandık. Bir oyun anlayışımız var. Artık sahada kaybetmeyi hazmetmeyen bir karakter olduğunu duşunuyorum. Bu anlamda tabi ki ilerleyen surece daha emin adımlarla ilerleyeceğimiz acık acık gorunuyor. Hafta boyunca maca ciddi anlamda iyi hazırlanmıştık. İyi analiz etmiştik. Bir oz eleştirici yapacak olursak, macın ilk yarısı 10 - 15 dakika kotu başlamamız. Belki o aralar biraz sıkıntı ve zorluklar yaşadık. Onemli olan o negatif durumu, pozitif şekle getiren bir karakterin sahada olması. Oyuncularımın gostermiş olduğu bu gayretten, bu mucadeleden dolayı onları yurekten tebrik ediyorum. Puan puandır diye duşunuyorum cunku konum itibariyle alacağımız her puan lig sonunda mutlaka kıymetini ve değerini o zaman daha iyi anlayacağımızı duşunuyorum" diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ NARGUNER