Ege Universitesi (EU) İletişim Fakultesi Oğretim Uyesi Doc. Dr. Cem Guzeloğlu, "Herkes Kuşak Yol ile Bağlantıda" konulu tasarım yarışmasında ikincilik odulunun sahibi oldu. Ege Universitesi Rektoru Prof. Dr. Necdet Budak, akademisyen Doc. Dr. Cem Guzeloğlu'nu makamında ağırlayarak tebrik etti.
Cin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'nun sosyal medya uzerinden duzenlediği, Cin ve Turkiye arasında onemli bir ticaret ve kultur yolu olan tarihi İpek Yolu'nu anlatan "Herkes Kuşak Yol ile Bağlantıda" konulu tasarım yarışmasından, Ege Universitesi (EU) İletişim Fakultesine sanatsal bir odul geldi. Ege Universitesi İletişim Fakultesi Radyo Televizyon ve Sinema Bolumu Fotoğraf ve Grafik Ana Bilim Dalı Oğretim Uyesi Doc. Dr. Cem Guzeloğlu, grafik mizah calışması ile yarışmada ikincilik odulunu kazandı.
Ege Universitesi Rektoru Prof. Dr. Necdet Budak da, akademisyen Doc. Dr. Cem Guzeloğlu'nu makamında ağırlayarak tebrik etti. Rektor Prof. Dr. Necdet Budak, "Onemli bir ticaret ve kultur yolu olan tarihi İpek Yolu'nu konu alan yarışmada fakultemiz Oğretim Uyesi Doc. Dr. Cem Guzeloğlu, grafik mizah eseri ile derece girerek ikincilik odulunun sahibi oldu. Başarılı ve uretken oğretim uyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.
Doc. Dr. Cem Guzeloğlu da, "Sadece ticaretin değil, kulturun, fikirlerin, dinlerin, deneyimlerin, yemeklerin ve daha bircok şeyin paylaşıldığı bir yoldu. O yuzden bu yol, nesiller boyunca kuşaktan kuşağa hep değerli olanı gordu, taşıdı, aşındırdı ve tanıştırdı" dedi. - İZMİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı