Fotoğraf sanatcısı Seyit Konyalı, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Konyalı, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt ici ve dışında cektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "spor" ve "yaşam" kategorilerinde oy kullandı.
Konyalı, haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirusle zorlu mucadele" başlıklı fotoğrafına oy kullandı.
Spor kategorisinde Mustafa Ozturk'un "Geleneksel Mostar koprusu atlayışları" isimli calışmasına oy veren Konyalı, yaşam kategorisinde ise Mustafa Ciftci'ye ait "kısıtlamalar sonrası ilk Cuma" başlıklı karesini beğendi.
Konyalı, AA'nın yaptığı guzel calışmalara destek vermekten mutluluk duyduğunu soyledi.
AA muhabirlerinin son yıllarda inanılmaz guzel işlere imza attığını ifade eden Konyalı, şunları kaydetti:
"Haber muhabirliği gorevlerinin yanı sıra ulkemizin ve dunyanın her bolgesindeki insan yaşamlarını, doğal guzellikleri ve dunyadaki gelişmeleri de heyecanla takip etmekteyiz. Yıl icerisinde ulkemizde ve dunyada yaşanan olayların ozeti niteliğindeki yılın fotoğrafları yarışmasında da cok guzel kareler izliyoruz. Ben yılın fotoğrafları oylamasında tabii ki daha cok fotoğrafcı kimliğiyle olaya yaklaşmak istedim. Haber kategorisinde Abdullah Coşkun'a ait; koronavirus hastalarına bakarken koruyucu gozlukleri buğulanan sağlık calışanı beni cok etkiledi. Hem yaşadığımız hastalığı ve hem de bu hastalıkta savaşta on cephede savaşan sağlık calışanlarının yaşadığı zorlukların ne derece buyuk olduğunu anlatıyordu. Sağlık calışanlarımızın hepsine şukranlarımızı sunuyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Abdulhamit Yaşar