Unlu futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de katıldığı canlı yayında Turk futbolunun gundemine dair acıklamalarda bulundu.
[h=3]İşte Rıdvan Dilmen'in acıklamaları;[/h]Gecen yıl Federasyon aynı mı, aynı. Disiplin Kurulu değişti mi? Hayır. UCK değişti mi? Hayır. MHK değişti mi? Evet. Demek ki cok memnundunuz siz hayatınızdan, boşuna kavga etti herkes.

[h=3]"AĞAOĞLU'NA VEREMİYORSAN EĞER FATİH TERİM 'HAYIRDIR' DER"[/h]Şimdi Fatih Hoca'nın dosyası geliyor size. Ben de sordum nedir diye. Minimum 7 mac ceza diyorlar. Ben de diyorum ı ıh. Kotu ornek vereceğim belki ama sen, Ahmet Ağaoğlu'na veremiyorsan, 15 gun ceza veriyorsan yarın Fatih Terim'e sen kuralları uygulamaya kalkarsan hoca da "1 dakika, hayırdır kardeşler size ne oluyor?" der.
[h=3]"CEZASI OLAN BİRİ TRİBUNE GİREBİLİR Mİ?"[/h]Gelelim Suleyman Bey'e, ne ovguler yağdırdığım bir insan. Sen dun tribune nasıl girebiliyorsun? Bir başkan cezalıysa tribune gidebilir mi? Gidemez.
[h=3]"FEDERASYONA BİR BOMBA GELDİ"[/h]Federasyonun eline bir bomba geldi, Fatih Hoca'nın bombası geldi. Hocanın raporlarında bu budur diyecekler. Bu taraf da diyecek ki "Burada Ahmet Bey vardı" diyecek, "Ona 15 gun verdin." diyecek. Aynı kurul. Demeyecek mi Fatih Hoca? Siz eğer adil olmazsanız, yanlış yaparsanız, en masumu hakemlerdir. 3-4 tanesi haric.
[h=3]"GİZLİ GİZLİ ANLAŞTIYSANIZ HİC BAĞIRMAYACAKSINIZ"[/h]Ben kurulları samimi bulmuyorum. Federasyonla ilgili goruşum de aynı. Hala yayıncı kuruluş ile ne olduğunu biz bilmiyoruz. Şeffaflık yok. Bir taraf odedim diyor, bir taraf odemedin diyor. Bugune kadar bu ilişkilerin ne olduğunu bilmiyoruz. Eğer yayıncı kuruluşla "Gelecek sene duzeltebiliriz rakamları" diye bir anlaşma yaptıysanız gizli gizli, hic bağırmayacaksınız o zaman. Ne kadar eksik odedilerse soyleyin, bilsin insanlar. Yarın elektrikleri kapatırlarsa ne yapacağız?