ŞİŞLİ'de arkadaşının evinde olu bulunan yazar ve senarist Alper Alpozgen'in cenazesi otopsi işlemleri icin Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Alper Alpozgen'in olum haberini alan yakınları Adli Tıp Kurumu'na geldi. Kardeşi Cenker Alpozgen, olumunden duyduğu uzuntuyu anlatırken, "Sağlığı yerinde ve mutluydu. Hicbir sıkıntısı da yoktu" dedi. Olay dun saat 16.00 sıralarında Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'ta meydana geldi. İddialara gore, senarist ve yapımcı Alper Alpozgen, gece saatlerinde arkadaşını ziyarete gitmiş, bir sure sonra, 'Kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek uyumak icin misafir odasına gecmişti. Alpozgen'i odada hareketsiz şekildi yattığını goren arkadaşı panikleyerek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Alpozgen'in hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Otopsi işlemleri icin Alpozgen'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
OLUM HABERİNİ ALAN YAKINLARI ADLİ TIP KURUMU'NA GELDİ
Haberi alır almaz Rusya'dan gelen kardeşi Cenker Alpozgen, "Cocukken romatizma hastalığı vardı, o gecti gitti. Senaryo işleri ile uğraşıyordu. EXXEN programına bir şeyler yazıyordu. "Gittiği evdeki arkadaşını tanımıyorum. Olayın pek detayını bilmiyorum. Rusya'da yaşıyorum. Devamlı goruşuyoruz. 10 gun once ben yine İstanbul'daydım goruştuk kendisiyle, gayet iyi durumdaydı. Sağlığı yerinde ve mutluydu. Hicbir sıkıntısı da yoktu" dedi.

"COK MUHTEŞEM BİR ADAMDI"
Arkadaşı Fehmi Dalsaldı ise " Biz 10 yaşından beri beraberdik. Yol arkadaşlığımız vardı. Televizyonda yaptığımız şov bizim cocukluk hayalimizdi. O cok muhteşem bir yazardı. O yazardı ben ise yazdığı karakterleri seslendirirdim. Cok merhametli, saygılı ve durust bir adamdı. Arkadaşının kim olduğunu bilmiyoruz. Herhangi bir rahatsızlığı yoktu" dedi. Goruntu dokumu: ---------------Adli Tıp Kurumu'na gelen Alpozgen'in yakınları -Ropler
-Genel ve detaylar

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı