Şarkıcı Songul Karlı 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eşi Metin Yuncu tarafından yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığını iddia etmişti.
İstanbul Emniyet Mudurluğu Organize Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu ekipleri, Songul Karlı'nın iddiaları uzerine inceleme başlattı. Polis ekipleri Karlı'nın eski eşi Metin Yuncu'nun de icinde olduğu 5 kişiyi gozaltına aldı.
[h=3]"HUKUKA İNANIYORUM"[/h]Surekli olarak Muge Anlı'ya cıkmak istediğini dile getiren Karlı ise sosyal medya hesabından bir video paylaşarak son yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. "Hukuka inanıyorum" diyen Karlı, "Benim hayatımı kabusa cevirdiler. 4 yıldır uğraşıyorum bizim 1 liramıza kadar goturen insanlar var. Ailece bu durumu bilip kimse bizi aramadı. Arsamın paramın bana doneceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
[h=3]"BEN KOY KOY GEZDİM BU PARALARI KAZANMAK İCİN"[/h]Acıklamalarına devam eden Karlı, "Ben kendi paramı istiyorum. Benim paramı bana geri verin. Ben koy koy gezdim bu paraları kazanmak icin. Bu cinayetten farksız bir şey. Benim paramı bana getireceksiniz" dedi.
[h=3]"PROFESYONEL VE ORGANİZE BİR ORGUTLE KARŞI KARŞIYAYIZ"[/h]Karlı acıklamasının devamında sozu avukatına bıraktı. Songul Karlı'nın avukatı "Cok profesyonel ve organize bir orgutle karşı karşıyayız. Gizlilik kararı var ancak biz Songul Hanım'dan alınan paralar ve malların bir şekilde iade olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.