Ankara Universitesi (AU) Genel Sekreteri Omer Nadir Soylu, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması icin fotoğraf secti.
Soylu, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt icinde ve dışında cektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.
Soylu, "haber" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Ayasofya'da 86 yıl sonra ibadet", "yaşam" kategorisinde Muhammed Kumcağız'ın "Sınıfın yeni oğrencisi 'Fındık'", spor kategorisinde ise Kate Green'in "Galatasaray Avrupa Sahnesinde" fotoğraflarına oy verdi.
Omer Nadir Soylu, AA'nın dunyanın her yerinde mazlum halkların ve sesi duyulmayan kitlelerin sesi olduğunu, yaygın haber ağıyla her kesim tarafından sevilen calışmalar yuruttuğunu ifade ederek, "Dunyanın her kıtasından cekilen birbirinden guzel calışmalar ve fotoğraflar mevcut. Cok anlamlı ve değerli fotoğraflar. Secim yapmakta gercekten zorlandım. Oyumu kullandım. AA'nın tum calışanlarına ve organizasyonda emeği gecen yoneticilere şukranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Abidin Mutlu Bozdağ