Sakarya'nın Karasu ilcesinde hafta sonu uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasında kuşların ac kalmasına razı olamayan kucuk hayvansever, evinin karşısındaki parka giderek yuzlerce kuşu elleriyle besledi.
Karasu'da yaşayan kucuk hayvansever Yiğit Seyit Gunday, sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle kuşlara kimsenin yem vermediğini gorunce duyarsız kalamadı. Evinin karşısında bulunan Sahilpark'a giden Yiğit, evindeki kuşlara verdiği yemleri guvercinlere paylaştırdı. Soğuğa aldırış etmeden Sahilpark'ta uzun sure kuşlara yem veren Gunday, guvercinleri dakikalarca avucunda besledi. Kuşlara hafta ici de sokağa cıkma izni sırasında surekli yem verdiğini soyleyen kucuk hayvansever, "Artık beni ve sesimi tanıyorlar. Cağırıyorum, aynı yere geliyorlar" dedi.

Kuşları cok sevdiğini ve kendisine ait kuşların da olduğunu belirten Yiğit Seyit Gunday, "Hasta veya yaralı kuş varsa onları alıp evdeki kumesime goturuyorum ve iyileştiriyorum. Onlar da canlı, o yuzden hafta sonu kimse sokağa cıkmayınca guvercinler ac kalıyor. Onları beslemek de benim gorevim" diye konuştu. - SAKARYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı