Merhaba arkadaşlar, vBulletin benzeri bir tema yapıyordum yarım kaldı yoğunluk yuzunden. Bende şu kısmı paylaşayım dedim. Aynı olması icin kod vBulletin kullanan bir siteden alınmıştır. Direk global.css'e yapıştırıldığında olmamakta. Şablonlardan da değiştirdiğim bir kac yer var. Sen ne yaptın denmemesi adına bu notuda paylaşmak istedim.

Temanızda global.css'e girin ve aşağıda ki kodu en sayfanın sonuna yapıştırın ve kayıt edin

Kod: .vbstil_like Daha sonra Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_count , icindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırıp kayıt edin.

Kod:

Daha sonra tekrar Temalar & Şablonlar > Genel Şablonlar > thanks_postbit_outline , icindekileri silin ve aşağıdaki kodu yapıştırın.

Kod: $entries
Şimdi ise konudaki butonların ustune almak icin temanızın şablonları > postbit > postbit şablonuna girdikten sonra ctrl + f yaparak bunu aratın ve silin.

Kod: Daha sonra tekrar ctrl + f kombinasyonu yapıp bunu bulun.

Kod: Satır atlayıp aşağıda ki kodu yapıştırın.

Kod: Daha sonra ekteki dosyayı sitenizin images dosyasına atmanız gerekiyor. Yapamadığınız yerler varsa konu altına yorum atarsanız yardım ederim.